Figura o kojoj mnogi maštaju: Seksipilna Danielle će vas naučiti kako da pravilno vježbate

Zgodna i pametna fitness trenerica

Danielle Robertson je zanosna fitness trenerica iz Australije. Ona je godinama trenirala atletiku, a kasnije se okrenula fitnessu.

Učila je dosta toga kroz svoje fitness putovanje, te je svoje znanje odlučila podijeliti s fanovima na online profilima koji su zaluđeni njenom figurom. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness trenerica
  • Online senzacija
  • Model

Fitness karijera

Danielle je tokom studiranja postala potpuno očarana fitnessom. Istovremeno je učila i pripremala se za svoja fitness takmičenja. Također je zaradila i certifikat, te je postala personalna fitness trenerica.

Inspiracija drugima

Danielle obožava svoje sljedbenike koji joj svakodnevno šalju poruke u kojima joj govore koliko im je ona pomogla. Ona uživa u inspirisanju svojih fanova, te je ovo gura da nastavi s trudom.

Trening

Danielle koristi različite metode treninga kako bi postigla fenomenalne rezultate, ali najčešće se okreće upravo dizanju tegova i kardio treningu. Ovo joj pomaže da mrša, te da istovremeno gradi mišiće.

Ishrana

Čista i zdrava ishrana je njena svakodnevnica. Danielle se trudi da svakodnevno unosi puno proteina, zdravih masti i naravno ugljikohidrata kako bi održavala snagu za svoje intenzivne vježbe.

Podijeli članak