Sex bomba koja ne namjerava usporiti: Inspirativna Jade će vas oboriti s nogu

Njen napredak je očit

Jade Katy je poznato ime u fitness industriji. Ova popularna djevojka je postigla veliki uspjeh zahvaljujući dosljednosti i trudu.

U svom procesu fizičke transformacije ona se potpuno zaljubila u fitness, te je odlučila da izgradi karijeru u ovom svijetu. Ovako je teklo njeno fitness putovanje:

Postignuća

  • Fitness model
  • Profesionalna sportistkinja
  • Brojna fitness takmičenja

Biografija

Jade Katy je krenula na svoje fitness putovanje nakon što je bila dio izložbe o fitnessu. Ona je tu upoznala brojne sportaše koji su je inspirisali da počne vježbati.

Kako ona trenira?

Jade se trudi da vježba barem četiri puta sedmično. Ona često kombinuje kardio trening s treningom s utezima kako bi postizala najbolje rezultate. Kada se priprema za takmičenje ona povećava intenzitet treninga kako bi tonirala tijelo.

Ishrana

Kao fitnes model, Jade se trudi da jede zdravu hranu koja zadovoljava sve njene fitness ciljeve. Ona jede puno povrća, voća, ugljikohidrata, zdravih masti i naravno proteina kako bi osigurala rast mišića.

Šta možemo naučiti od nje?

Jade nije bila zadovoljna svojih tijelom i zdravljem, te je odlučila da to promijeni. Svakodnevno se trudila da napravi promjene koje će joj pružiti dugoročne rezultate, te joj se na kraju ulaganje isplatilo. Danas je uspješna fitness ikona i nikada nije bila sretnija u svojoj koži.

Podijeli članak