Prelijepa crnka izluđuje muškarce, izgledom osvaja Instagram

Zdrav način života je ispunjava

Amy Leingh - Quine je već dobro poznato ime u svijetu fitnesa i zdrave i ishrane. Ova djevojka je zahvaljujući svojoj fenomenalnoj figuri osvojila bezbroj nagrada.

Trebalo joj je nekoliko godina da izgradi fenomenalnu figuru. Kada je to postigla bila je toliko ponosna na sebe da je odlučila da se prijavi na fitness takmičenja. Ovo joj je pomoglo da izgradi karijeru u fitness industriji.

Postignuća

  • Fitness ikona
  • Model
  • Sponzorisana sportistkinja
  • Instagram senzacija

Biografija

Amy je rođena u Londonu, te je obožavala sportove dok je odrastala. Ipak, ona kao djevojčica nije razmišljala o karijeri u fitnessu. Kasnije je saznala za kardio i trening s utezima, te je čestim odlascima u teretanu dovela svoju figuru do savršenstva.

Takmičenja

Amy je uz pomoć svoje prijateljice koja također uživa u vježbanju uspjela izgraditi fenomenalno tijelo. Odlučila je da svoju građu testira na takmičarskoj sceni. Na prvom takmičenju ona je osvojila prvo mjesto. Ova pobjeda joj je otvorila mnoga vrata za izgradnju karijere.

Kako Amy trenira?

Amy se tokom svakog treninga fokusira na određenu grupu mišića. Ona radi kardio i trening s utezima kako bi ostala fit i održavala fenomenalnu figuru. Pokreće mišiće gluteusa, nogu, corea i leđa svake sedmice.

Dijeta

Amy jede čistu hranu i tokom cijele godine se pridržava svoje prehrambene rutine. Uglavnom jede puno proteina u vidu piletine, te obožava slatki krompir kako bi povećala unos ugljikohidrata. Također se trudi da jede dovoljno zdravih masnoća.

Šta možemo naučiti od nje?

Amy je odlučila da postane fitness model i to je postigla uz dosta truda i zalaganja. Vremenom je ovo postao njen način života, te ona inspiriše svoje pratioce da učine isto.

Podijeli članak