Zgodna Alysia oduševljava pratioce oblinama koje je izgradila dizanjem tegova

Sve popularnija fitness trenerica

Alysia Macedo je popularna fitness trenerica i bikini takmičarka. Ona se okušala u brojnim karijerama, ali na kraju se odlučila za karijeru fitness modela.

Njeno fitness putovanje je počelo kada je imala samo osam godina i okušala se u karateu. Njeni roditelji su joj pomogli da stekne zdrave navike i započne sa svojim putovanjem. Ovo je njena priča.

Postignuća

  • Model
  • Personalna trenerica
  • Fitness ikona
  • Bikini takmičarka

Problemi s anksioznošću

Alysia se kao djevojčica borila s anksioznošću i problemima sa samopouzdanjem. Vremenom je promijenila svoj način razmišljanja, te je počela nizati uspjeh za uspjehom. Ovo joj je pomoglo da više počne cijeniti sebe, te da nastavi s trudom.

Bikini takmičenja

Alysia je redovnim treninzima i samodisciplinom postigla fenomenalnu figuru, te je odlučila da se okuša u bikini takmičenjima. Na svoje prvo takmičenje otišla je još 2014, te je osvojila drugo mjesto. Ovo je bio odličan početak njene karijere.

Inspiracija mnogima

Alysia je postala fitness trenerica kako bi pomogla drugima. Ona svojim klijentima omogućava da postignu figuru koju žele, veće razine energije i naravno bolju kvalitetu života. Njen cilj je da drugima bude inspiracija da postanu najbolja verzija sebe.

Trening

Alysia redovno vježba kako bi postizala najbolje rezultate. Ona se probudi rano ujutro i radi treninge u trajanju od dva sata. Uživa u treningu snage, uz koji je izgradila vitku figuru sa izraženim mišićima i oblinama.

Ishrana

Alysia se hrani zdravo i čisto, te priznaje kako su joj roditelji najviše pomogli da shvati važnost zdrave ishrane. Ona je još kao djevojčica shvatila koliko je korisno jesti zdravu hranu, te je to znanje nastavila graditi i kada je odrastala. Jede hranu bogatu makronutrijentima, te obožava piletinu, povrće, voće, mahunarke i zob.

Podijeli članak