Trening sa seksipilnom Katyom će vas zasigurno preznojiti

Vježbajte i dovedite tijelo do savršenstva uz nju

Katya Elise Henry je zahvaljujući godinama odricanja i redovnih treninga uspjela dovesti svoju formu do savršenstva. Uz to, postala je izuzetno popularna na svojim online profilima, te je mnogima ona motivacija za vježbanje.

Ona je oduvijek voljela vježbati, te je uvijek tražila različite načine da ostane u pokretu. Njena majka joj je zapravo bila lični trener, te je Katya uz nju zavoljela zdrav način života.

Šta je ona postigla u karijeri?

  • Manekenka
  • Fitness trenerica
  • Instagram ikona

Ishrana

 

Katya prati čistu ishranu, te jede uglavnom hranu bogatu hranjivim sastojcima. Njeni obroci se sastoje od puno povrća, voća, zdravih izvora proteina, masti i naravno ugljikohidrata za energiju.

Početak fitness karijere

Na početku svoje karijere Katya je uglavnom bila fokusirana na kardio. Ovo joj nije dalo figuru koju je priželjkivala, te je ona shvatila da je vrijeme da malo više istražuje o zdravoj ishrani i treningu za izgradnju mišića.

Transformacija

Katya je znala kako želi izgledati, uz pomoć mame ona je pokušavala različite tehnike vježbanja u teretani. Saznala je puno toga o zdravim dijetama za izgradnju mišića i o metodama vježbanja koje će joj dati rezultate. Ona je vremenom napredovala i vidjela je promjene u svojoj figuri.

Ikona Instagrama

Katya je na svojim online profilima dijelila svoj napredak, te je ubrzo dobila veliki broj pratioca i fanova koji su rado pratili njene treninge i savjete o vježbanju. Ona je uspjela izgraditi fenomenalnu figuru zahvaljujući dosta truda, a svoj napredak je dijelila sa svojim sljedbenicima.

Trening

Katya se trudi da inspiriše i svoje prijatelje i porodicu kada je trening u pitanju. Ona kombinuje kardio trening s treningom snage. Obožava HIIT kada želi da se preznoji i da brzo završi s treningom. Kada ima više vremena, fokusira se na svaki pokret tokom izvođenja vježbi.

Podijeli članak