Njen izgled će vas oboriti s nogu: Seksipilna plavka dominira na bikini takmičenjima

Carriejune je već odavno Instagram celebrity

Carriejune Anne Bowlby može biti vaša sljedeća Instagram crush. Ova djevojka je postigla mnogo toga tokom svoje karijere, a svima je poznata kao fitness trenerica, model i inspiracija za vježbanje.

Ona je na takmičenjima dominirala i osvajala nagrade, a kasnije je to činila i na svojim online profilima. Inspiracija je mnogim ženama da pokušaju s treningom snage i dizanjem tegova kako bi izgradile fenomenalno tijelo. Ovo je njen fitness put:

Postignuća

  • Fitness trenerica
  • Manekenka
  • Bikini takmičarka
  • Poznata ličnost

Vježbajte poput nje

Carriejune vježba čak šest puta sedmično, te odmara jedan dan kada ima potrebu za tim. Njeni treninzi su slični, te ne mijenja toliko težine i pokrete. Obavlja treninge s puno ponavljanja i setova, te se posebno fokusira na pravilno izvođenje svakog pokreta.

Ishrana

Carriejune uvijek jede čistu i zdravu hranu, a kada se sprema za takmičenja, ona smanjuje unos ugljikohidrata. Inače se trudi da jede puno povrća, te se svaki njen obrok sastoji od paradajza, salate, krompira, riže i drugih ukusnih i zdravih namirnica.

Suplementi

Kada osjeti potrebu Carriejune dodaje suplemente u svoju ishranu. Povremeno ih koristi prije treninga, te obično bira protein sirutke. Također koristi riblje ulje i multivitamine kako bi održavala energiju tokom treninga i maksimizirala rezultate i intenzitet.

Podijeli članak