Anna u crvenom kupaćem oduzima dah, pokazala kako zapravo izgleda nakon transformacije

Inspirativna fitness ikona

Anna Victoria je fitness trenerica iz Amerike. Danas je ona poznata po fenomenalnoj figuri.

Ipak, dok je bila mlađa, njeno znanje o fitnessu nije bilo tako dobro. Ona je uglavnom sjedila i nije previše razmišljala o ishrani. Ovaj stil života je rezultirao zdravstvenim problemima, te je Anna na kraju shvatila da je vrijeme za neke promjene.

Postignuća

  • Fitness trenerica
  • Model
  • Inspiracija za trening

Dijeta

Anna prije nije pridavala značaj svojoj ishrani, ali nakon transformacije njen pogled na dijetu je potpuno drugačiji. Danas ona jede puno zdravije, te smatra kako je hrana tu da nam da energiju i hranjive sastojke, te da je izuzetno važno da se upoznamo s nutritivnom vrijednošću hrane koju konzumiramo svakodnevno.

Zdravstveni problemi

Iako je Anna danas ikona fitnessa, ona nije oduvijek bila primjer zdravog načina života. Kao djevojka, dosta vremena je provodila sjedeći i jedući nezdravu hranu. To je počelo da utječe na njeno zdravlje, zbog čega je ona odlučila da je vrijeme za neke promjene.

Ljubav prema vježbanju

Anna više nije htjela prolaziti kroz zdravstvene probleme, te je odlučila da promijeni svoje navike. Ovo nije bio jednostavan proces, ali vremenom je postajalo sve lakše. Anna je na internetu istražila puno toga o zdravoj ishrani i vježbanju, te je to znanje počela koristiti kako bi vidjela rezultate.

Transformacija

Nezdrav način života je potpuno iscrpio Annu. Ona je to shvatila tek kada je vidjela transformaciju svog mentalnog i fizičkog zdravlje. Uz dosta napornog truda i rada ona je uspjela promijeniti život.

Pomoć drugima

Anna je pomogla sebi, te je imala želju da pomogne i ljudima koji je okružuju i njenim pratiocima. Napravila je nekoliko online profila na kojima je objavljivala slike svoje transformacije. Mnogim ljudima su ove slike poslužile kao motivacija za vježbanje.

Trening

Annine omiljene vježbe su deadlifts i trening za gluteus. Ona obožava raditi i na svojim rukama i ramenima, te smatra kako je dobro držanje izuzetno važno za razvoj figure iz snova. Kada želi brzi trening, ona obavlja HIIT trening uz koji pokreće cijelo tijelo i izaziva svoj metabolizam.

Podijeli članak