Zgodna Paige će vam pomutiti um i natjerati vas da se pokrenete

Vrijeme je za trening s profesionalnom fitness trenericom

Paige Spiranac je mnogima poznata po svojoj ljubavi prema golfu. Ona se obim sportom bavi još od srednje škole, te je tokom svoje zavidne karijere uspjela osvojiti brojne nagrade.

Pored toga, zgodna Paige je i profesionalna fitness trenerica, a mnogima je upravo ona idol kada je fitness u pitanju. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness trenerica
  • Model
  • Profesionalna golferica

Od djetinjstva je voljela sport

Paige je rođena u porodici u kojoj su svi uživali u nekoj vrsti fizičke aktivnosti. Njena mama se profesionalno bavila baletom, dok joj je otac bio fudbaler. Paige se bavila gimnastikom, te je njen san bio da se jedan dan natječe na Olimpijskim igrama. Ipak, Paige je pretrpjela povredu koljena, zbog koje je morala da prestane s gimnastikom.

Golf

Paige nije htjela samo ležati i patiti zbog povrede. Odlučila je da se okuša u drugim sportovima, a ono što joj je posebno privuklo pažnju je bio golf. Nakon mjeseci pokušaja i učenja, Paige je bila sve bolja i bolja. Pored toga, redovno je i vježbala, zbog toga je njena figura bila izuzetna.

Njen uspjeh danas

Paige je zahvaljujući golfu putovala širom svijeta, te se trudila da sve vrijeme održava fenomenalnu formu. Ona je postala poznata u fitness industriji i na društvenim mrežama, te je njena karijera svakim danom bila sve bolja i bolja. Danas je ona ponosna na sebe i redovno vježba i zdravo se hrani, a svoje online platforme koristi kako bi pomogla drugima.

Ishrana

Paige priznaje kako joj je ponekad teško da se pridržava zdrave dijete. Ipak, ona se trudi da vodi zdrav stil života, te se ponekad nagradi nezdravim obrokom. Odmah nakon toga ona nastavlja sa svojom zdravom ishranom kako bi ostala fit i kako bi održavala oblikovanu figuru.

Podijeli članak