Atraktivna brineta izgleda fenomenalno kad se skine u bikini

Eva je poznata manekenka i fitness trenerica

Eva Quiala je popularni model i fitness ikona. Danas je ona uspješna u svojoj karijeri, te na svojim online profilima ima veliki broj sljedbenika.

Njeni fanovi rado prate njeno fitness putovanje, te slušaju njene savjete o zdravoj ishrani i redovnom vježbanju kako bi postali najbolja verzija sebe. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online senzacija
  • Manekenka

Kako trenirati poput nje?

Eva trenira pet puta sedmično, te se uvijek trudi da radi na različitoj mišićnoj skupini. Na primjer, ponedjeljkom obavlja trening nogu, a zatim će u srijedu raditi vježbe za leđa. Ona nema dosadnu rutinu koje se uvijek drži, te uvijek sluša svoje tijelo.

Važnost kardio treninga

Eva je prirodno mršava, stoga joj kardio trening i nije od neke koristi. Ipak, ona zna koliko je ova vrsta treninga važna za održavanje dobrog zdravlja. Sedmično će uraditi barem dva kardio treninga, a to obično uključuje trčanje. Ona također obožava aerobik, naročito kada se sprema za fotkanje.

Dijeta

Eva jede puno proteina za izgradnju mišića, te pazi na unos zdravih masti i naravno ugljikohidrata za energiju. Ona jede orašaste plodove, voće i povrće, te obožava piletinu na različite načine. Smatra kako je važno da eksperimentišemo u kuhinji i slušamo svoje tijelo kako bismo najbolje shvatili šta nam odgovara. Svi smo različiti, te njena dijeta možda neće odgovarati svima. Dakle, ključno je da slušate signale svog tijela i znakove da vam određena hrana pomaže i koristi.

Zašto je tako inspirativna?

Eva nas može naučiti puno toga o radnoj etici i organizaciji. Ona svaki dan stigne odvojiti vrijeme za pripremu zdravog obroka i za intenzivan trening. Iako možda nemamo svi iste mogućnosti, to ne znači da vaše zdravlje ne treba biti prioritet. Odvojite barem deset minuta dnevno za vježbanje i pobrinite se da svaki dan jedete voće i povrće. Vremenom će vam ove navike dolaziti prirodno, baš kao i Evi!

Podijeli članak