Neodoljiva Stefanie ubija izgledom, mnogi maštaju o treninzima s njom

Poznata po intenzivnim treninzima i fenomenalnoj formi

Stefanie Williams je prelijepa djevojka iz Londona koja je uspjela izgraditi zavidnu fitness karijeru. Ona svoje iskustvo u fitness industriji rado dijeli na svojim online profilima.

Njeno fitness putovanje je počelo još 2016. a ona nastavlja napredovati svakim danom sve više i više. Ovako e teklo njeno fitness putovanje:

Karijera

  • Britanska fitness ikona
  • Fitness model
  • Trenerica

Oduvijek je obožavala sportove

Stefanie je još kao djevojčica obožavala eksperimentisati sa različitim sportovima. Uvijek se družila s djecom i zajedno su smišljali zanimljive igre pune pokreta. Za nju je sport bio bijeg, te joj je pomogao da ostvari temelje za fitness karijeru koju je kasnije izgradila.

Teretana

Kako je odrastala, Stefanie je odlučila da se okuša u treninzima u teretani. Fitness i dizanje tegova su joj pričinjavali zadovoljstvo, te su joj pomogli da izgradi fenomenalno tijelo. Stefanie je svoj napredak objavljivala na svojim online profilima, a nije trebalo puno da stekne veliki broj fanova koji su rado podržavali njeno fitness putovanje.

Kako ona vježba?

Stefanie je personalna trenerica, te često vježba sa svojim prijateljima i klijentima. Iako obožava grupne treninge, ona vjeruje kako najbolje vježba kada je sama. Kombinuje kardio i trening s utezima kako bi održavala fenomenalno tijelo i jačala snagu.

Dijeta

Stefanie, kao i mnoge druge fitness trenerice, obožava jedenje više manjih obroka tokom dana umjesto nekoliko većih. Ovako ona održava brz metabolizam i lakše sagorijeva kalorije. Ona se ne ograničava previše kada je ishrana u pitanju, te vjeruje da je najvažnije da ostanemo dosljedni sebi.

Podijeli članak