Vatrena pjevačica s godinama sve ljepša, nastavlja dominirati gdje god se pojavi

Beyoncé svakodnevno vježba i jede zdravo

Beyoncé  svaki put kada nastupa oduzima dah svojim fanovima. Ona svojom vještinom, glasom i talentom, te naravno predanošću, osvaja svijet već dugi niz godina. Pored toga, 39-godišnjakinja nikada nije izgledala bolje.

Pjevačica priznaje kako je nakon rođenja prvog djeteta bila pod pritiskom društva da vrati staru figuru kako bi izgledala fenomenalno. Ona je čak i zakazala malu turneju kako bi bila sigurna da će postići svoj cilj, a sada kada se prisjeti toga vjeruje kako je bila luda.

Priprema za Coachellu

Nakon rođenja blizanaca, pjevačica je rekla kako je pokušala biti strpljiva prema sebi, te je prihvatila svoje oblikovano tijelo. Naravno, ona se i dalje trudila da dovoljno vježba, te je redovno trenirala boks, kardio i naravno ples. Ovo su neke od vježbi koje Beyoncé godinama radi kako bi njeno tijelo izgledalo fenomenalno. Ipak, njena dijeta je bila prilično rigorozna, te je pjevačica prihvatila veganski izazov uz koji je brzo gubila kilograme.

Trening istezanja i fleksibilnosti

Umjetnica zna važnost redovnog istezanja i dobre fleksibilnost. Ona smatra kako istezanje zaista može biti korisno kako bismo poboljšali raspon pokreta, rastezljivosti i ojačali mišiće. Borges - njen privatni trener, je otkrio kako Beyoncé uvijek odvoji vrijeme za istezanje nakon treninga.

Brze vježbe

Beyoncé ima puno obaveza, stoga ne čudi da ona voli brze treninge. Kad god ima nekoliko minuta, ona će obaviti nekoliko brzih vježbi, poput čučnjeva ili iskoraka. Ovako ona navikava tijelo na ove pokrete, kako bi joj lakše bilo da ih izvodi kada zapravo ima trening.

Kardio

Ako ste ikada bili na njenom koncertu, onda ste vidjeli kako queen B zapali scenu. Njena izdržljivost je nevjerovatna, a ona je postigla uz pomoć trčanja i boksa. Sprint je odlična metoda za izgradnju zdržljivosti i eksplozivnosti. Osim toga, ona voli boks koji joj također pomaže da razvija izdržljivost.

Vježbe na otvorenom

Beyoncé je veliki ljubitelj treninga na otvorenom. Čak i njen brend odjeće Ivy Park je dobio ime upravo zbog njene ljubavi prema treninzima na otvorenom. Ime brenda dolazi iz mjesta gdje je ona izgradila svoju snagu i izdržljivost kao mlada žena. Ona je vježbala, trčala i trenirala u parku, te je ovo prvo mjesto gdje je naučila da sluša svoje tijelo.

Podijeli članak