Uspješna plavka obožava pokazivati isklesanu figuru svojim fanovima

Rochelle je sve ljepša kako vrijeme prolazi

Rochelle Michielin je fitness ikona i profesionalna bikini takmičarka. Ona je oduvijek imala previše energije, te je tražila fizičke aktivnosti kako bi je ispoljila.

Kako je odrastala sve više se zaljubljivala u vježbanje, a trening snage joj je privukao posebnu pažnju. Ovo je njena priča:

Karijera

  • Fitness takmičenja
  • Trenerica vježbanja
  • Senzacija na Instagramu
  • Model

Trening

Rochelle trenira čak dva puta dnevno. Ovo je način vježbanja koji se pokazao kao najefikasniji za nju. Obožava i kardio i trening s utezima, te smatra kako joj je kombinacija ovih vježbi pomogla da izgradi fenomenalno tijelo.

Dijeta

Rochelle uvijek jede zdravu hranu, te izbjegava slatkiše i alkohol. Ona se ne drži dijete, već se jednostavno trudi da uvijek unosi zdrave namirnice u svoj organizam. Fitness ikona se trudi da svakodnevno jede puno proteina i zdravih masti.

Zašto je tako inspirativna?

Rochelle Michielin nas uči koliko zdrav način života može biti koristan. Ona ima puno više energije i snage za svakodnevne aktivnosti jer redovno trenira i zdravo se hrani. Uz nju možemo naučiti da trebamo voditi više računa o svom tijelu i zdravlju!

Podijeli članak