Nije slušala negativne komentare: Fatalna plavuša jedva sakriva obline

Danas je jača nego ikad prije

Amy Lee je bikini takmičarka i fitness trenerica koja je postala popularna u vrlo kratkom periodu.

Zahvaljujući sjajnoj figuri i radnoj etici, Amy nastavlja dominirati fitness industrijom. Ovo je njena priča.

Postignuća

  • Bikini takmičarka
  • Model
  • Fitness trenerica
  • Online ikona

Početak

Amy je oduvijek uživala u sportovima, čak i kao mala djevojčica. Obožavala je osjećaj nakon vježbanja, stoga joj nije bilo teško da nastavi s redovnim treninzima kako je odrastala. Vremenom je saznala za trening s tegovima, a ovo saznanje joj je potpuno promijenilo perspektivu.

Instagram ikona

Još jedan način na koji je Amy postala utjecajna je Instagram. Ona je na ovoj društvenoj mreži objavljivala fotke svog tijela, a fanovi su svakim danom pristizali. Ovako je stekla reputaciju zgodnice i fitness fanatika.

Trening

Amy često objavljuje slike i videe sa svojih treninga. Ona nekoliko puta sedmično odlazi u teretanu, te radi i kardio i trening snage. Ona obožava HIIT trening uz koji se za kratko vrijeme preznoji i oblikuje tijelo.

Ljubav prema sebi

Amy je treninzima uspjela izgraditi tijelo o kojem je prije maštala, a njeno samopouzdanje je također sve više raslo. Ona je postala dio fitness industrije, te se počela baviti modelingom, a čak je osnovala i svoj brend.

Ishrana

Amy jede puno zdravih namirnica uz koje održava visoku energiju, dobro zdravlje i čistu kožu. Ona potpuno izbjegava slatkiše i prerađene namirnice, te se trudi da većinu obroka priprema sama kod kuće kako bi znala tačno šta unosi u svoje tijelo.

Podijeli članak