Atraktivna Jayne uživa u takmičenjima gdje pokazuje savršenu figuru

Zgodna fitness trenerica

Jayne Lo je fitness ikona, takmičarka u bikiniju i fitness trenerica koju mnogi obožavaju. Oduvijek je voljela vježbanje.

Tek kada je odrasla odlučila je da želi napraviti karijeru od fitnessa. Kada je pobijedila na prvom takmičenju znala je da je napravila pravu odluku. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online senzacija
  • Trenerica vježbanja
  • Nutricionistkinja
  • Bikini takmičarka

Biografija

Jayne je odrasla u Hong Kongu, te se kasnije preselila u Veliku Britaniju kako bi studirala. Međutim, tada je shvatila je njen životni poziv fitness. Oduvijek je voljela vježbanje i takmičenja, a odlasci u teretanu su za nju bili prirodni.

Takmičenja

Jayne je sve više vremena posvećivala svom zdravlju i izgledu, te je odlučila da se okuša i u bikini takmičenjima. Osvojila je jednu medalju, a zatim i drugu. Nagrade su se samo redale, a njena karijera je svakim danom bila sve uspješnija.

Fitness trenerica

Jayne je odlučila da pomogne i drugima da ostvare svoje fitness ciljeve, te se pozabavila učenjem o vježbanju i pravilnoj ishrani. Dobila je i certifikat, te danas rado pomaže svojim klijentima da ostvare svoje ambicije.

Trening

Jayne vježba nekoliko puta sedmično, a kada se sprema za takmičenje ona vježba svaki dan. Kombinuje kardio i trening s utezima, kao i brojni drugi fitness fanatici. Ovako ima kontrolu nad svojim tijelom i tjelesnim masnoćama.

Ishrana

Jayne jede puno zdrave hrane poput nemasnog mesa, maslinovog ulja, zobi i riže. S vremena na vrijeme se nagradi cheat obrokom kako bi ostala motivisana. 

Podijeli članak