Sigurni znakovi da ste se potpuno zaljubili

Za one koji nisu sigurni

U vezi ste neki kraći vremenski period, te iz nekog razloga ne želite priznati ili možda zaista i ne shvatate to u potpunosti, međutim stvari su jasne, u potpunosti ste zaljubljeni, a ovo su znakovi koji će vam to potvrditi.

- Sve manje vremena za spavanje

Svi imamo koliko-toliko utvrđenu dnevnu rutinu, te barem otprilike znamo kada bi trebali ići na spavanje. Ako debelo prolazite sve rokove na koje se više i ne obazirete, bez obzira to što ujutro morate rano ustati, to je jedan od snažnih znakova da ste zaljubljeni.

- Konstantno razmišljanje o dotičnoj osobi

Ako vam se polako ali sigurno sve počinje svoditi na osobu o kojoj razmišljate i dok radite neke druge stvari i kada jedva dočekate da je čujete ili joj/mu pošaljete poruku, i vi ste među zaljubljenima.

- Nedostaje vam

To što ste se vidjeli prije nekoliko sati ne igra nikakvu ulogu, jednostavno poželjeli ste tu osobu toliko da morate uzeti mobilni telefon i napisati joj poruku...

- Pronalazite se u skoro svakoj pjesmi

Bez obzira na to što radite nešto drugo dok u pozadini čujete muziku, vama treba samo par sekundi da shvatite da stihovi opisuju baš vas dvoje.

- Ta osoba vam olakšava i teške trenutke

Teški trenuci su sastavni dio života svakog ljudskog bića, a kada nas teške okolnosti pritisnu, ako je vaš partner osoba koja vam može i njih olakšati, stvari su potpuno jasne, ta osoba vam predstavlja nešto posebno.

Podijeli članak