Lyzabeth Lopez - Natjerat će vas da se znojite

Najutjecajnija trenerica

Lyzabeth Lopez je seksi latinoamerikanka. Lijepa i uspješna, Lyzabeth je nagrađivana trenerica i holistička nutricionistica. 

Osmislila je program 'Hourglass Workout', uz kojeg gubite kilograme ali istovremeno dobivate zanosne obline.

Lyzabeth Lopez

U 15-oj, Lopez je iz njoj nepoznatih razloga počela dobivati na kilaži što ju je, naposlijetku, dovelo do anoreksije i potpune disformacije tijela od čega se oporavljala godinama.  U 20-ima je počela proučavati nutricionizam kako bi shvatila na koji način njeno tijelo funkcioniše.

Lyzabeth Lopez

Nakon više od 20 certifikata o nutricionizmu, napokon je pronašla šta joj odgovara. Svoje znanje pretvorila je u posve novi trend – takozvani Hourglass Workout. Hourglass Workout je holistički pristup tjelovježbi koji potiče obline, uključuje treninge s utezima, pilates i ostale popularne faktore iz svijeta fitnessa, ali i potiče žene na zdravu prehranu bez izgladnjivanja ili brojanja kalorija.

Lyzabeth Lopez

Upravo uz proučavanje pravilne prehrane i tjelovježbe, Lyzabeth je naučila cijeniti svoje tijelo. Ona kaže da na putu prema savršenom tijelu veliku ulogu igra i prihvaćanje svoje građe.

Lyzabeth Lopez

Njen cilj je trenirati pet ili šest puta sedmično, četiri u najgorem slučaju. Njeni treninzi sastoje se od 20 do 40 minuta kardio vježbi, treninga s utezima u trajanju od 40 minuta ako trenira gornji dio tijela, onda trenira čak sat i 20 minuta.

Lyzabeth Lopez

Na svojoj stražnjici radi od šesnaeste godine. Iako je riječ o godinama napornog rada, njena stražnjica za nju je opsesija.

Podijeli članak