7 muka sa kojima se susreću žene sa jakim butinama

Je li vam poznato?

Većina žena ima barem jedan dio tijela s kojim se nikako ne može "pomiriti", a ovog puta u fokusu su jače noge. Svi smo mi građeni drugačije i svaka građa tijela ima svojoh prednosti ali i nedostataka.

I dok muškarci vole žene koje imaju jače butine, za većinu je to košmar i svakodnevna borba sa odjećom. Evo problema sa kojim se svaka žena sa jakim butinama svakodnevno suočava.

Pantalone

Mrzite pantalone jer da bi vaše butine stale u njih morate da kupite one bar dva broja veće. Tako da su u predjelu nogu taman, ali svuda okolo vise i osjećate se poput klovna. Tokom cijelog dana morate da ih navlačite na gore jer spadaju zar ne?

Kombinezon

Da ovaj komad odjeće je namjenjem visokim i vitkim ženama koje imaju tanke noge. Tako da... ne nikako nije izbor žena koje imaju pozamašan obim butina.

Šorc

I sama pomisao da obuku šorc ženama koje su građene na ovaj način izaziva noćnu moru. Šorc steže, preuzak je, a velike butine izgledaju kao zgnječene dok se krećete. Užas, zar ne?

Crvenilo i rane

Pogotovo ljeti, kada nose tanke haljine ili suknje, žene sa jakim butinama rizikuju da dođe do stvaranja crvenila pa i rana sa unutrašnje strane, jer se koža tare, a usljed znojenja dolazi i do povreda.

Konstantno upoređivanje

Da, žene koje imaju jake i pozamašne butine svoje noge svakodnevno se upoređuju sa nogama i butinama mršavih djevojaka koje prođu ulicom kraj njih. To ponekad baš zna da dovede do suza.

Nošenje bikinija

Čak iako je ostatak tijela sitan, debele butine dovešće do manjka samopouzdanja i straha od pojavljivanja u bikiniju.

Prekrštanje nogu

Tako prost čin, a tako težak ženama koje muči navedeni prolem. To je svakodnevna borba, a kada se i namjeste u tu pozu, veoma im je neudobno i neprijatno.

Podijeli članak