Znamo kako J.Lo održava svoju nevjerojatnu liniju

Sportski duh

Apsolutno svima su nam iste stvari prošle kroz glavu: kako pobogu Jennifer Lopez sa 49 godina izgleda ovako dobro?

Kako ona ne stari? Koja je njena tajna? Očito i nije neka novost, ali sve se vrti oko napornog vježbanja i prilično stroge dijete.

U njenim obrocima nema procesuiranih namirnica

Sve što Jennifer jede je organski. Njen tipični ručak uključuje losos i salatu koja je puna povrća. Brokula, paprika i tikvice su joj omiljene, a od začina koristi jedino ocat. Za večeru Jennifer jede proteine, najčešće piletinu koju kombinuje s kvinojom i slatkim krompirom.

Pametno bira međuobroke

Uvijek sa sobom nosi zdrave grickalice poput voća i povrća.

Čokoladni keksići su joj slabost

Kada se počasti sa slasticama, to su uvijek zdravi browniesi, a čokoladni keksići i sladoled su joj slaba tačka.

4. Ne drži se samo jednog tipa vježbanja

Jennifer vježba s dva poznata fitness trenera - Tracy Anderson i Davidom Kirschom. Sviđa joj se ideja da vježba s dvije potpuno različite osobe - što je trik koji možemo usvojiti čak i ako vježbamo same u svojoj dnevnoj sobi. Plankovi, sklekovi i boks su temelj svakog njenog treninga, a fokus je uvijek na trbušnjacima, guzi i bedrima.

Ove tri stvari nikada ne dira

Sve mi imamo svoje poroke, ali Jennifer ove stvari nikad ne dira. Ne pije, ne puši i ne konzumira kofein. Kada se i počasti kafom, ona je isključivo bez kofeina.

Postoji razlog zašto joj je koža tako mladolika

I radi se baš o onome što nam je mama godinama pričala. Rijetko je na direktnom suncu, a kada i jeste - obavezno nosi zaštitni faktor! Baš zato da joj koža što duže bude čista i mladolika, Jennifer preskače kofein i alkohol.

Kad je uhvati žudnja za hranom, oslanja se na ovo...

Proteini su ono što J.Lo voli, jer ju drže sitom i sretnom. Najčešće upravo ovako započinje dan. Smiksat će proteinski shake s jogurtom, medom i bobičastim voćem.

Podijeli članak