Jennifer Lopez je na Instagramu savršena, a evo kako zapravo izgleda uživo

Dvije različite osobe

Jennifer Lopez sve fascinira slikama koje je objavila prilikom lansiranja nove linije svoje kozmetičke kolekcije J Lo Beauty.

Jennifer Lopez je na Instagramu savršena, a evo kako zapravo izgleda uživo

Latino diva je navršila 53 godine, a baš na svoj rođendan objavila je snimku kojom promovira svoj brend, a na kojoj se pojavljuje potpuno gola. Tada su joj se obožavatelji divili i u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je otkrio njenu slavnu stražnjicu.

Kao što smo navikli, takve slike se uređuju do potpunog savršenstva. Tako latino diva izgleda besprijekorno. U stvarnosti, međutim, na slikama koje su uhvatili paparazzi, umjetnica djeluje potpuno drugačije, prirodno.

Iako niko ne može osporiti da je apsolutno zadivljujuća, Jennifer Lopez također se suočava s uobičajenim, normalnim problemima koje svaka žena ima kada je fizički izgled u pitanju.

Međutim, umjetnica ima atletsko, zategnuto tijelo, trbuščić s kockicama i stražnjicu o kojoj sanjaju milioni muškaraca.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak