Jennifer Lopez prkosi godinama, svoju savršenu figuru predstavila u kratkim hlačicama

Poput vina je

Jennifer Lopez izgleda bolje nego ikada. 53-godišnja glumica nimalo ne odaje svoje godine, a obožavatelji su na društvenim mrežama zadivljeni njenim novim izgledom.

Jennifer Lopez prkosi godinama, svoju savršenu figuru predstavila u kratkim hlačicama

Nedavno je supruga Bena Afflecka fotografirana u fitness outfitu koji se sastoji od kratkog topa i uskih vrućih ružičastih hlačica. JLo je skupila kosu u rep i nosila je prirodni make-up dok je u teretani razvijala svoje mukotrpno napregnute mišiće.

Umjetnik izgleda poput klinca, a za to su zaslužni sati provedeni na treninzima, ali i zdrav način života. Prije nekog vremena Jennifer Lopez otkrila je novinarima Ellea u čemu je tajna njene zavidne figure, tvrdeći da svakodnevno prakticira afirmacije koje je motiviraju i daju joj osjećaj ugode tijekom dana, brine o svojoj koži, zdravo se hrani i nikad ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje. Štoviše, sati sna su najvažniji, čak i ako je kasno shvatila taj detalj.

Dodatak bez kojeg Jennifer Lopez ne izlazi iz kuće

U nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar, supruga Bena Afflecka pričala je o tome kako uspijeva biti sigurna u sebe unatoč tome što često dobiva opake komentare, te što je najvažnije kakvu odjeću i modne dodatke bira kako bi svi njeni nastupi bili savršeni.

JLo (53) vjeruje da ono što odjene utječe na njeno "raspoloženje" pa uvijek bira komade koji predstavljaju nju i daju joj samouvjereno poprsje. Glumica serije "Udaj se za mene" otkrila je da joj sunčane naočale daju onu dozu samopouzdanja koja joj često nedostaje.

“Sunčane naočale su uvijek bile važan dio moje garderobe. Sviđa mi se kako mi lako mijenja raspoloženje i osjećam se bolje kad nosim naočale. Dajem si puno povjerenja, a povjerenje je jako važno. Imate osjećaj moći kada odjeću upotpunite odličnim parom naočala ", rekla je Jennifer Lopez za spomenuti medij.

View this post on Instagram

A post shared by BODYARMOR (@drinkbodyarmor)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak