Upoznajte Biancu Gabrielu, jednu od najpoznatijih fitness modela

Kaže da joj je fitness promijenio život

Bianca Gabriela je dvadesetčetverogodišnjakinja iz Kanade i jedna je od najpopularnijih fitness modela u Sjevernoj Americi. Visoka je 168 cm i ima 54 kg. Za sebe kaže da je jedna obična djevojka kojoj je fitness promijenio život iz korijena.

Bianca kaže da se suština svakog uspjeha krije u vjerovanju u sebe. Kaže da je sve moguće ukoliko istinski želite da postignete neke rezultate, te je i ona sama odličan primjer za to. Nikada nije posustala u svojim namjerama, te kaže da je danas ponosna na sve ono što je postigla do sada.

Promijeniti sebe

Prije je jela nezdravu hranu i bila je ovisna o cigaretama, sve dok nije odlučila promijeniti svoje navike i pobrinuti se za svoje zdravlje.

Vjerovati u sebe

Imam nezasitnu potrebu da budem najbolja verzija sebe. Također, bila sam povrijeđena u prošlosti, i to koristim za podsticanje.
Mislim na sve ljude koji nisu vjerovali u mene i to me tjera da se još  više potrudim.

Tajna njenog izgleda

Tajna njenog izgleda je u strogo kontrolisanoj dijeti i svakodnevnim vježbama. Kaže da je to postala njena svakodnevnica, te da bez toga ona ne bi bila zadovoljna sobom. Trudi se održavati svoju rutinu vježbanja i ishrane i, kako kaže, do sada je zadovoljna rezultatima. Odricanja i upornost se isplate.

Vježbe

Ponedjeljkom radi na kvadricepima, utorkom radi leđa, srijedu prsa i ruke, četvrtak radi zadnju ložu i zadnjicu, te u petak radi ramena.
Subotom i nedjeljom odmara od treninga, te radi jogu u trajanju od 45 minuta.

Način ishrane

Svaki dan jede šest obroka. Prvi se sastoji od pet bjelanjaka, zobenih pahuljica i kafe, drugi od pilećih prsa, slatkog krompira i mahuna, treći od whey proteina, četvrti od bijele ribe i kuhanog povrća, peti od puretine, zelene salate i jedne kašike balsamico octa, te posljednji od kazeina.

Podijeli članak