Teško neko može da pogodi koja je omiljena hrana Edinu Džeki

Obožava kada mu majka sprema hranu

Edin Džeko najbolji reprezentativac Bosne i Hercegovine i nogometaš kojeg je ova zemlja ikada imala.

Teško neko može da pogodi koja je omiljena hrana Edinu Džeki

Džeko je nedavno protiv Finske u 3:2 pobjedi postigao dva gola i samo nastavio da dokazuje svoju klasu, a napadač Intera mogao bi ovo ljeto još jednom promijeniti klub. Šta god da se desi, Edin može da bude preponosan na sve što je napravio u karijeri, igravši za svoj Željezničar, pa u Češkoj za Teplice, u Njemačkoj je bio najbolji strijelac i osvojio titulu s Wolfsburgom, bio prvak Engleske sa Manchester Cityjem, ispisao historiju Rome, a velike stvari radio je i radi i u Interu.

Edin ima jako uredan i sređen život, uživa sa suprugom Amrom i njihovom djecom, a svi zajedno trude se da ostanu dobrog izgleda i da nastave sa zdravim načinom života. Amra je poznata bh. manekenka koja se smatra jednom od najljepših i najzgodnijih žena na ovim prostorima, pa se i ona često brine o Edinovom načinu života.

Međutim, u jednom ranijem intervjuu dok je još igrao za Romu Džeko je otkrio koja je njegova omiljena hrana.

"Sarma koju pravi moja majka i ćevapi", rekao je Džeko.

Džeko je, zanimljivo, otvorio restoran "Ezza" u Dubrovniku koji nudi neke specijalitete, ali ima izuzetno visoke cijene, barem za "običnog čovjeka". Međutim, skromni Edin vjerujemo i dan danas se najviše obraduje kad se vrati u Sarajevo i proba sarmu koju spremi njegova majka, a sigurno ne izostaje ni ukusna domaća hrana koju pripremi supruga Amra.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak