Instagram diva koja svojim izgledom ostavlja bez daha

Svetlana Bilyalova je jedna od najljepših Ruskinja

Svetlana Bilyalova je ruski fitness model i instagram diva, koja je svjetsku slavu stekla putem Instagrama. Svakodnevno obraduje pratioce na Instagramu svojim slikama, a njen nalog broji preko šest miliona pratilaca.

Svetlana je postala poznata zbog svog savršenog izgleda i nevjerovatnog šarma. Iako je jako mlada, shvatila je da su danas ljepota i slava sjajan način da se popnete na vrh društvene ljestvice.

Modeling

Od rane dobi počela se zanimati za modu i manekenstvo. Iz Moskve preselila se u Los Angeles kako bi slijedila svoje snove o tome da postane model. Danas ona je zaštitno lice mnogih poznatih modnih marki. Svetlana ili Sveta, kako se sama voli zvati, vodi web stranicu na kojoj možete kupiti majice i kapuljače koje je ona dizajnirala.

Karijera

Njeni obožavatelji napravili su joj fan stranicu na Instagramu koja ima preko 30 000 pratilaca. Uređuje i objavljuje puno videozapisa te osigurava da su njezini pratioci zadovoljni.
Tokom 2014. godine, Svetlana je sarađivala sa Mirom Sezar, poznatom ruskom dizajnericom koja je postala Svetlanin najbolji prijatelj. Tvrdi da je rad s Mirom bio "doživotni san i to se obistinilo".

Životni stil

Bilyalova voli život i luksuzno živi. Putuje svijetom i zabavlja se sa svojim prijateljima. Ona i njene prijateljice voze brze automobile, nose dizajnersku odjeću i jedu u poznatim restoranima svijeta. Bilyalova je fitness ovisnik, pa često objavljuje slike iz teretane i dijeli savjete šta jesti i koje vježbe raditi da bi postigli figuru poput njezine.

Neto vrijednost

Prema provjerenim izvorima, njezina procijenjena neto vrijednost iznosi 300.000 dolara. To ne iznenađuje jer je uspješna manekenka i fitness blogerka.

Podijeli članak