Spoj genetike i upornosti: Jennifer Lopez dokazuje da su godine samo broj pozirajući u bikiniju

Podsjetnik: Ona ima 51 godinu

Jennifer Lopez je nedavno na svom Instagram profilu podijelila novu fotografiju u bikiniju. Na fotografiji ona uživa u odmoru na obali mora. Brojni obožavatelji su po ko zna koji put ostali zatečeni njenim izgledom, te je gotovo nemoguće povjerovati da ona ima 51 godinu.

Poznata pjevačica je dugi niz godina proglašavana najljepšom ženom svijeta, a čak ni u 50 godinama Jennifer Lopez ne izgleda ništa drugačije. Jasno je da je za ovaj izgled zaslužna dobra genetika, ali ne može se osporiti da JLO dosta ulaže u svoj izgled i zdravlje. Poznato je da ona redovno vježba, te da uživa u različitim zdravim dijetama.

Lopez ide u teretanu svaki dan, čak i tokom praznika i rođendana. Ona na svom Instagram profilu često objavljuje selfije iz teretane, te dokazuje da su godine samo broj.

Ona često mijenja svoje treninge, te se oprobala u kickboxingu, kružnom treningu, HIIT-u i naravno plesu. Ona je spremna odvojiti sat vremena svaki dan za vježbanje, stoga i ne čudi činjenica da pjevačica izgleda kao dvadesetogodišnjakinja.

Vrlo rijetko preskače treninge, te ponekad kad ne stigne obaviti jutarnji trening, ona jednostavno vježba prije spavanja. Kaže kako se uvijek natjera da to učini, te da čak i ona ima dane kada nema motivacije da se pokrene. Ipak, JLO uvijek smogne snage da obavi trening u trajanju od sat vremena, jer zna da je ovo najbolje za njeno zdravlje i tijelo.

Podijeli članak