Svi su zaprepašteni njenim izgledom: Neki smatraju da koristi photoshop

Ruskinja Nataliya Kuznetsova ima 31 godinu i jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih bodybuilderica na svijetu. 

Zahvaljujući svojim nastupima, Ruskinja je izabrana za "najmišićaviju ženu na svijetu", a impresivan je i životopis.

Nataliya Kuznetsova oborila je nekoliko svjetskih rekorda u dizanju utega i prava je inspiracija za ljubitelje bodybuildinga. Ruskinja je svjetska i evropska prvakinja u bench pressu, svjetska je rekorderka u armliftingu (dizanje utega s tla jednom rukom) i osvajač zlata na brojnim bodybuilding natjecanjima.

Sva je u mišićiam, visoka je 1,73 m i teži preko 120 kilograma. Na prsa može podići preko 170 kilograma. Mlada žena pod nadimkom "Amazoana" diplomirala je na Državnoj akademiji za fizičku kulturu u Moskvi 2013. godine. Ona je otvorena oko upotrebe anaboličkih steroida i kaže da je koristila lijekove koji neutraliziraju estrogen.

Izjavila je da je također u jednom trenutku bila u iskušenju da proba hormone rasta, inzulin i peptide, ali je na kraju odlučila da nisu za nju.

Tvrdila je da steroidi profesionalnim powerlifterima daju prednost tijekom natjecanja, a sportovi kojima se bavi ne zahtijevaju testiranje na droge. Bilo da je u teretani ili na odmoru u kupaćem kostimu, Ruskinja od obožavatelja dobiva samo pohvale.

Zaprepašteni su količinom mišićne mase koju je Ruskinja dobila tijekom godina. Korisnici interneta smatraju je iznimnom sportašicom s nevjerojatnom snagom, dok drugi smatraju da koristi photoshop da bi tako izgledala.

Podijeli članak