Svi su zaprepašteni njenim izgledom: Neki smatraju da koristi photoshop

Ruskinja Nataliya Kuznetsova ima 31 godinu i jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih bodybuilderica na svijetu. 

Svi su zaprepašteni njenim izgledom: Neki smatraju da koristi photoshop

Zahvaljujući svojim nastupima, Ruskinja je izabrana za "najmišićaviju ženu na svijetu", a impresivan je i životopis.

Nataliya Kuznetsova oborila je nekoliko svjetskih rekorda u dizanju utega i prava je inspiracija za ljubitelje bodybuildinga. Ruskinja je svjetska i evropska prvakinja u bench pressu, svjetska je rekorderka u armliftingu (dizanje utega s tla jednom rukom) i osvajač zlata na brojnim bodybuilding natjecanjima.

Sva je u mišićiam, visoka je 1,73 m i teži preko 120 kilograma. Na prsa može podići preko 170 kilograma. Mlada žena pod nadimkom "Amazoana" diplomirala je na Državnoj akademiji za fizičku kulturu u Moskvi 2013. godine. Ona je otvorena oko upotrebe anaboličkih steroida i kaže da je koristila lijekove koji neutraliziraju estrogen.

Izjavila je da je također u jednom trenutku bila u iskušenju da proba hormone rasta, inzulin i peptide, ali je na kraju odlučila da nisu za nju.

Tvrdila je da steroidi profesionalnim powerlifterima daju prednost tijekom natjecanja, a sportovi kojima se bavi ne zahtijevaju testiranje na droge. Bilo da je u teretani ili na odmoru u kupaćem kostimu, Ruskinja od obožavatelja dobiva samo pohvale.

Zaprepašteni su količinom mišićne mase koju je Ruskinja dobila tijekom godina. Korisnici interneta smatraju je iznimnom sportašicom s nevjerojatnom snagom, dok drugi smatraju da koristi photoshop da bi tako izgledala.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak