Policajka bodybuilderica prisiljena dati otkaz zbog nepristojnih videa koje objavljuje na internetu

Pretjerala je

Janelle Zielinski, poznata bodybuilderica, otkrila je da ne može imati sve.

Policajka bodybuilderica prisiljena dati otkaz zbog nepristojnih videa koje objavljuje na internetu

Mlada žena, koja je radila kao policijska službenica u policijskoj upravi Detroita, bila je prisiljena dati otkaz zbog nepristojnih klipova koje je objavljivala na platformi OnlyFans.

Policajka koja je postala bodybuilderica izazvala je žestoke rasprave u odjelu nakon što je otkriveno da je snimala pornografske videe koje je prodavala pretplatnicima platforme za odrasle.

Njeni su šefovi takvo ponašanje smatrali neprihvatljivim za nositeljicu policijske uniforme te su je suspendovali. Svjesna negodovanja u odjelu, Janelle Zielinski dala je ostavku dan ranije.

"Jedna od temeljnih odredbi Policijske uprave Detroita (DPD) je da svoj privatni život morate čuvati neokaljanim. Ovo je glavna tačka fokusa za naše časnike, pa kada vidimo ovako nešto, Zapovjedništvo djeluje vrlo brzo. Načelnik White shvaća ove stvari vrlo ozbiljno jer ne predstavlja samo DPD, već cijeli grad Detroit", rekao je Chris Graveline, šef odjela za integritet detroitske policijske uprave.

Policajka bodybuilderica, koja je u javnoj službi od marta ove godine, morala je otići u mirovinu. Prema navodima policije, rugala se znački i uniformi te više ne može biti aktivna u ovom poslu.

Njene šefove zasmetalo je što je mlada žena na Instagramu objavila nepristojne fotografije, odjevena u uniformu.

Janelle Zielinski nije prva američka policijska službenica koja je izgubila posao zbog izlaganja tijela na platformama za odrasle. Isto je učinila i Melissa Williams, poručnica u policiji Kolorada. Nakon što je ostala bez posla, žena je bombardirana nepristojnim zahtjevima bivših policijskih kolega.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak