Atomski mravi: Dječaci jači od većine muškaraca

Tri najjača dječaka

Nadmetanje odraslih muškaraca u snazi je nešto sasvim normalno i uobičajno, međutim kada se dječaci u ranoj životnoj dobi potpuno posvete vježbanju, to je nešto potpuno nesvakidašnje i za većinu ljudi nenormalan način odrastanja.

Bilo kako bilo, takvi "atomski mravi", dječaci koji svojom snagom i izgledom mogu postidjeti većinu odraslih muškaraca, već sada su prava senzacija, a ostaje pitanje do koje mjere će biti impresivno snažni i razvijeni kada odrastu i uđu u najjače godine. U nastavku možete pogledati kako izgledaju trojica vjerovatno najjačih dječaka na svijetu.

Andrey Kostash

Danas 13-godišnji ukrajinski dječak Andrey Kostash, već sada je pravi ponos nacije. Godinama unazad izaziva čuđenje i divljenje promatrača, a uporedo uz razvijanje svojih malih mišića, došao je i do prve medalje na državnom takmičenju u gimnastici, te se čak okušao i u glumi.

Alex Drill

Drugi impresivni dječak je Alex Drill, koji već sada svojim izgledom jasno daje doznanja da je pred njim fantastična karijera u svijetu fitnessa. Jednostavno, ako nastavi istim tempom, teško da će ga moći stići ijedan vršnjak koji se tek planira početi baviti dizanjem tegova.

Giulliano Stroe

Guilliano Stroe zajedno sa svojim mlađim bradom Claudijem, već nekoliko godina predstavlja pravu senzaciju. Ovaj dječak koji već odavno važi za najjačeg na svijetu, danas ima 11 godina i već je veoma ozbiljan gimnastičar. Naravno, i njegovo tijelo je sve razvijenije, a posebno su impresivni njegovi snimci vježbanja od prije 4-5 godina kada je sve to izgledalo potpuno nestvarno.

Najjači dječaci u akciji

Podijeli članak