Diletta Leotta obožava vježbati, ali istovremeno izluđivati muškarce objavom snimaka

Italijanska sportska novinarka ne ostavlja ravnodušnim

Popularna italijanska voditljica Diletta Leotta postala je popularna zbog svoje ljepote i atraktivnog izgleda.

Diletta Leotta obožava vježbati, ali istovremeno izluđivati muškarce objavom snimaka

Nju smo najprije vidjeli na stadionima italijanske Serije A odakle je izvještavala za DAZN televiziju u kojoj je uposlena. Zbog svog atraktivnog izgleda postala je planetarno popularna i mediji prate svaki njen korak.

Osim što neprestano prate njen privatni život i njene ljubavne avanture, često prenose njene objave sa društvenih mreža, naročito kada vježba. Italijanka priznaje da radi svakodnevno na svojoj liniji, a na nekim video isječcima može se vidjeti na koji način ona to vježba.

Naporni treninzi u teretani i strogo određena uravnotežena i zdrava prehrana svaki dan već godinama dali su rezultate na kojima joj mnogi zavide.

Svjesna je ona toga i sama, pa svaki dan objavi barem jednu svoju fotografiju. Fanovi, naročito muški dio, najviše se obraduju njenim video isječcima kada u tajicama pokazuje vježbe.

Diletta je ranije govorila o svom izgledu i svom napornom treniranju. 

"Uvijek želim da budem pozitivna i nasmijama, a upravo kroz vježbanje dobijam energiju i osjećam da sam nakon svakog treninga sve bliže cilju. Uživam u tome, preporučujem i svima ostalima da svakodnevno porade na sebi jer kad dođu rezultati, bit će presretni".

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak