Diletta Leotta navela je dva najvažnija alata za bavljenje jogom

Italijanska ljepotica

Diletta Leotta slavna je italijanska sportska novinarka koja plijeni pažnju gdje god se pojavi zbog atraktivnog izgleda.

Diletta Leotta navela je dva najvažnija alata za bavljenje jogom

Diletta je jako lijepa i zgodna, a upravo joj je njen izgled donio veliku slavu i danas rijetko ko ne zna za ovu ljepoticu koja prati nogometne utakmice i često je na stadionima u Seriji A.

Leotta je puna života, na svkaoj fotografiji je nasmijana, a može se uočiti da često vježba i da se zdravo hrani.

Na posljednjoj objavi na Instagramu pokazala je kako praktikuje jogu, ali sama pozoa u kojoj se našla ova ljepotica ostavila je mnoge muškarce bez daha.

"Najvažniji alati za bavljenje jogom su vaše tijelo i um", poručila je Diletta.

Prethodno je u maju prošle godine objavila video svojih vježbi za stražnjicu, čime je takođe privukla veliku pozornost, te dobila mnoge lajkove i nije čudo što je broj njenih pratitelja iz dana u dan sve veći i veći.

Ona je pokazala kako najbolje oblikovati stražnjicu, pa je taj video brzo postao viralan.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak