Jennifer Lopez ide dotjerana i u teretanu

Prava latino diva

Da joj novac ne predstavlja baš ništa, slavna latino pjevačica i glumica dokazala je i na posljednjim fotografijama, snimljenim tijekom odlaska u teretanu s dečkom Alexom Rodriguezom.

Alex Rodruguez i Jennifer Lopez pojavili su se u fitness studiju TruFusion u Miamiju. Alex je partner u spomenutoj teretani pa je par stigao tamo zbog promocije.

J.Lo dotjerana i u teretani

Oboje su odradili i trening na koji je J.Lo stigla dotjerana kao i uvijek. Pjevačica je na bijele tajice iskombinovala žute Nike patike i Birkin torbu u istoj boji, a čak je i naočale uskladila s kombinacijom.

J.Lo dotjerana i u teretani

Riječ je o popularnoj torbici, za koju postoji i lista čekanja, a ovaj model dođe oko 15.000 eura. No, za milionske prihode latino dive to je zaista malen iznos koji je platila.

J.Lo dotjerana i u teretani

Iako se uvijek predstavlja kao 'sasvim obična cura iz Bronxa', Jennifer Lopez sve je samo ne obična. Da joj bogatstvo i slava gode govore i  ove najnovije fotografije.

J.Lo dotjerana i u teretani

Samo nekoliko dana ranije još jedno gym izdanje nije prošlo bez statement torbe. Tada ste J.Lo mogli vidjeti u crnoj majici i helankama, i crvenoj torbi s nitnama koja je imala njene inicijale.

Podijeli članak