Djevojka tvrdi da je izbačena iz teretane zbog načina na koji se odijevala. Svi su ostali zatečeni

Mlada žena u SAD-u tvrdi da je izbačena iz teretane jer se navodno "neprikladno" odjenula. S 22.000 pratitelja na TikToku Leanie Marie je to podijelila i pokazala im je outfit koji ju je javno osramotio.

Djevojka tvrdi da je izbačena iz teretane zbog načina na koji se odijevala. Svi su ostali zatečeni

Leanie se snimila u svom automobilu nakon što je izbačena iz teretane. Korisnici interneta u šali su je prozvali "grešnicom" zbog odjevne kombinacije koja je privukla pozornost i natjerala neke da je svrstaju u "tražiteljicu pažnje", piše The Sun.

U maslinastoj majici bez rukava i crnim hlačama, mlada žena ne razlikuje se od drugih djevojaka koje se bave sportom u teretani. Korisnici interneta stali su u njenu odbranu i ostavili nekoliko ironičnih komentara:

"Grešnasi samo što pokazuješ ramena", napisala joj je jedna djevojka.

I zaista, nema ništa sporno u odjeći koju je djevojka imala na sebi, pa ostaje nepoznato zbog čega konkretno su je izbacili iz teretane.

@leanie.marie Sweats an all baby 💪🏻😤 #miltok #fitcheck #gymfit ♬ original sound - riverside.gsp

Komentari (3)

Ironlife.org je web stranica o fitnessu, prehrani, alternativnoj medicini, zdravlju i jos mnogo tema i ima za cilj poboljsati zivote ljude kroz rad na sebi.
Čelična volja + odluke i ciljeve koje donesemo u našoj glavi su okidač na da radimo na sebi i na svim životnim poljima.
Pogledajte o čemu se tu zapravo radi, a svi oni kojima se činimo interesantnim, neka se pretpalte na naš newsletter.
Hvala svima, vjerujte u sebe i držite se vaših ciljeva!

ante

Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa

kissad

Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw

Lissa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak