Ronaldova Georgina odmah nakon trudnoće vraća stari izgled: "Samo čekam zeleno svjetlo doktora"

Teretana i zdrava prehrana

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice svakako je Georgina Rodriguez, koja je dodatnu popularnost stekla zahvaljujući vezi sa Cristianom Ronaldom.

Ronaldova Georgina odmah nakon trudnoće vraća stari izgled: "Samo čekam zeleno svjetlo doktora"

Georgina je svojevremeno radila kao prodavačica u Guccijevoj ekskluzivnoj radnji, gdje ju je Ronaldo i upoznao. Među njima je kliknulo i oni su postali nerazdvojni, te su danas porodica iako još uvijek zvanično nisu vjenčani.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke, a nedavno su ponovo postali roditelji, iako im je jedno dijete umrlo pri porođaju blizanaca.

Zgodna Španjolka očarala je Ronalda, ali iza njenog izuzetnog izgleda stoji naporno treniranje, velika odricanja i zdrava prehrana.

Priznala je da je svaki put nakon poroda odmah počela da ide u teretanu.

"Nakon što se rodilo naše prvo dijete, odmah sam počela da idem u teretanu.  Samo sam čekala zeleno svjetlo od doktora. Trebam ovo kako bih ostala u formi. Ipak, nije mi bilo lako nakon trudnoće odmah vježbati, pa sam potražila nutricionistu koji mi je dao posebne upute za ishranu. To je odigralo ključnu ulogu u činjenici da sada izgledam sjajno. Vrlo mi je drago što su mi dnevni obroci i mnogi sati treniranja pomogli da se vratim u stanje kakvo sam bila prije nego sam se porodila", kazala je Georgina.

Georgina često fanovima dijeli fotografije iz teretane i pokazuje svoje savršeno tijelo, te je obasipaju komplimentima i mnogi smatraju da izgled apoput djevojčice iiako je u zrelijim godinama.

"Milioni djevojaka maštaju o Ronaldu, a Georgina ga ima. Nije sluačjno, ova djevojka to zaslužuje. Pogledajte samo kako izgleda unatoč trudnoći", bio je jedan od komentara na njen izgled.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak