7 Instagram profila joge koji će vas inspirisati

Inspiraicja za vježbanje

Da, stiže nam ljeto, ali zdrav život koji uključuje vježbanje važno je njegovati tijekom cijele godine. Ipak, to nije uvijek jednostavno jer često zbog stresa i brojnih obaveza zaboravljamo na brigu o sebi.

Zato smo zavirili u bespuća Instagrama i pronašli inspiraciju za vježbanje na profilima posvećenim jogi. Sve ih vode zaljubljenici u jogu koji je vježbaju neovisno o tome gdje se u svijetu nalazili, a ona im daje zdravo tijelo, ali i miran um.

U nastavku otkrijte 7 Instagram profila posvećenih jogi koje svakodnevno pratimo kako bismo pronašli inspiraciju za vježbanje.

Nude Yoga Girl

Lijepa si upravo takva kakva jesi. To je moto istaknut na stranici Nude Yoga Girl koji nadahnjuje. Isto vrijedi i za fotografije autorice. Zahvaljujući artističkim crno-bijelim snimkama, ova djevojka je postala jedna od omiljenih instagram blogerica, koja ima oko 800 000 pratilaca. Iako se na fotografijama može vidjeti u potpuno nagom izdanju, instagram je nije blokirao jer na fotografijama, koje sama obrađuje, zauzima takve poze da se ne vide „problematični“ dijelovi tijela. Na svojoj stranici želi da spoji svoje dvije strasti: jogu i fotografisanje i uz to nadahnuti ljude na to da osvijeste vlastito tijelo.

Talia Grace Perez

Izvrsne fotografije i brojni joga-položaji čekaju vas i na instagram stranici Talije Grace Perez alias talia_sutra koja praktikuje jogu od svoje šeste godine. Preselila se iz New Yorka u Jeruzalem, radi kao instruktorica joge, a svojim znanjem fascinira više od 360.000 pratilaca.

Caitlin Turner

Caitlin Turner se bavi jogom dok putuje cijelim svijetom i podstiče vas da obogatite svoje poze i zavolite putovanja. Još jedan u nizu svjetskih putnika, slobodno joj se pridružite na njenom Instagram profilu gypsetgoddess gdje ima preko 360 000 obožavatelja.

Kerri Verna

Stranice Kerri Verna koja se predstavlja pod imenom Beach Yoga Girl, nisu u tolikoj mjeri umjetničke, ali zato broje preko milion fanova, zahvaljujući izazovima u izvođenju joge na otvorenom, na plaži i u planinama. Svoje slike rado začini sa mrvicom humora.

Rachel Brathen

Tu je i stranica Rachel Brathen čije izvještaje o istoj temi popraćene vlastitim iskustvima prati preko dva miliona ljudi. Švedsku autoricu bestsellera, motivacijsku trenericu i međunarodnu trenericu joge trenutno možemo pratiti dok trenira uz more.

Amanda Bisk

Amanda Bisk je bivša skakačica s motkom koja je postala instruktorica joge. Naglasak uvijek stavlja na istezanje i zdravlje, i ima tijelo koje pokazuje kako to izgleda u praksi. Amanda ima oko 700 000 obožavatelja na Instagramu koji prate njen rad.

Ju Schneeeberger

Austrijanka Ju Schneeeberger vodi blog Ju Yogi na kojem se bavi temama kao što su joga, ali i održivost, veganstvo ili radost življenja. Ova mlada grafičarka prisutna je i na instagramu.

Podijeli članak