Jennifer Lopez čini čuda u teretani u 49. godini

Nevjerovatno tijelo

Jennifer Lopez ubrzo će napuniti 49 godina, a i dan danas izgleda vrhunski.

Jedna od najzgodnijih žena na svijetu ima figuru za poželjeti, a na njenom izgledu zavide joj i mnoge druge mlađe koleginice sa scene.

J.Lo

Jennifer Lopez ima ovakvo tijelo zahvaljujući svakodnevnom vježbanju, a ovih dana na društvenim mrežama kruži snimak gdje može da se vidi kako izgleda jedan njen trening.

J.Lo

Zanosna pjevačica zateže svoja leđa i trbušnjake, a kako to izgleda, pogledajte OVDJE. Nedavno je oktrila i tajnu svoje ljepote, a njen savjet glasi: "Držite se podalje od cigareta i alkohola i unosite puno vode u svoj organizam." Mislite li da je to dovoljno da svi blistamo kao Džej Lo?

J.Lo

Mnogi su zaključili kako Lopez otkad je u vezi s bejzbolašem Alexom Rodriguezom izgleda bolje nego ikad.  Sretna sam što imam dečka koji me obožava. Blagoslovljena sam - rekla je pjevačica.

J.Lo

"Kad dođem kući i kad se ne osjećam dobro, natjeram sebe da odem u teretanu", izjavila je Jen nedavno.A da se njezin trud itekako isplati, vjerujemo da vidite i sami.

J.Lo

Za njen besprijekoran izgled i u 49. godini nisu zaslužni samo dobri geni, pjevačica često daje do znanja mini serijom fotografija iz teretane.

Podijeli članak