Khloe Kardashian ne odustaje od teretane

Zgodna mama

Iako djeluje sretno tijekom treninga, vježbe nakon porođaja nisu jednostavne za Khloe Kardashian.

"Nakon što sam rodila True, nisam mogla dočekati povratak u teretanu. To mi je zaista nedostajalo u trudnoći. Dobro preznojavanje može učiniti čudo za um", rekla je Khloe.

Khloe Kardashian

Rekla je da je čak dovela svog personalnog trenera u Cleveland gdje živi s dečkom Tristanom Thompsonom. ''Kad mi je doktor dao zeleno svjetlo, trener Joe je bio na prvom letu za Cleveland, bez šale'', napisala je. Ali to ne znači da je jednostavno ponovno dovesti tijelo u formu.

Khloe Kardashian

"Prvog dana bio je odličan osjećaj ponovno se znojiti. Ali neću lagati, borba je vratiti se na staro", poručila je. ''Mentalno sam jaka, ali fizički to nije isto. No svakim danom sam korak bliže cilju!"

Khloe Kardashian

Khloe je sa svojim fanovima podijelila mnoge fotografije iz teretane, čak i video trbušnih mišića koji su se počeli nazirati čak pet sedmica poslije porođaja.

Khloe Kardashian

Na Snapchatu je otkrila da se iskrada vježbati dok True spava noseći videomonitor za bebe sa sobom.  Poslala je poruku i svima koji joj govore da je previše fokusirana na tijelo.

Khloe Kardashian

"Vježbala sam pet do šest dana u sedmici dok nisam ostala trudna. To je moje utočište i volim to. Samo zato što imam dijete ne znači da moram prestati raditi ono što volim", poručila je Khloe.

Khloe Kardashian

Fanovi su očarani njenim brzim napretkom. Neki su je i kritikovali kako previše vremena provodi u teretani umjesto da se brine za bebu.

Khloe Kardashian

Khloe je s preobrazbom započela tijekom jednog od najtežih perioda u životu - procesa rastave od supruga Lamara Odoma. Uz intenzivne treninge s trenerom slavnih Gunnarom Petersonom, posvetila se i pravilnoj prehrani.

Podijeli članak