Generation Iron 3 i motivacija do maksimuma

Predstavljen prvi trailer

Serijal dokumentarnih filmova o najboljim bodybuilderima na Planeti, uskoro će biti predstavljen i u svom trećem nastavku. U fantastičnom ostvarenju Generation Iron 3, kao i svakog puta do sada, glavni likovi su upravo najimpresivniji bodybuilderi današnjice, ljudi čije tjelesne kompozicije su trenutno najbliže idealnim i kojima niko u tom pogledu nije ni blizu među 7 milijardi ostalih ljudskih bića.

Dok se prethodni Generation Iron 2 fokusirao na osvajanje interneta i usput pomogao nekim od velikih imena bodybuildinga da steknu potpunu prepoznatljivost širom cijelog svijeta, ovoga puta je ljestvica još dodatno podignuta.

U tom smislu, filmski tim Generation Iron 3, obišao je cijelu Zemaljsku kuglu snimajući kadrove u stvarnim okruženjima gdje su "iskovani" danas najčvršći "čelični momci". To je uključilo putovanja u Afriku, širom SAD-a, u Kanadu, Brazil, Uzbekistan, brojne evropske zemlje, a put je vodio čak i do same Kine.

Kako bi se spremili za praćenje ovogodišnjeg Mr. Olympia šoua, najvećeg okršaja najboljih bodybuildera svijeta, te kako bi i sami izvukli maksimum motivacije za sopstveni napredak, ovdje možete pogledati prvi službeni trailer za Generation Iron 3.

Podijeli članak