10 slavnih koji s bradom izgledaju bolje

Efekat brade

Brojni su primjeri muškaraca koji su nakon puštanja brade postigli vrlo atraktivan izgled i još poboljšali dojam koji ostavljaju. Među slavnim ličnostima posebno se primijete takve transformacije izgleda, a nekima od najpoznatijih lifestyle magazina posebno je pažnju privuklo deset bradatih "celebrityja".

Will Smith

Planetarno poznati Will Smith, jednostavno je osoba za koju se veže velika popularnost kojim god poslom da se bavi. Nedavno je i on stupio u red muškaraca koji nose brade i to u velikom stilu. Kada se uporede njegov "čisti" i "bradati" izgled, nema sumnje da je stil s bradom itekako bolji.

Joe Manganiello

Joe Manganiello je za ulogu u serijalu "True Blood" pustio bradu, a koja mu inače nija bila sastavni dio uvijek čistog imidža. Brada prošarana sijedim pobrala je samo pozitivne kritike.

Idris Elba

Sjajni glumac koji se ustalio i kao voditelj najvećih svečanih caremonija u svijetu fudbala, nedavno je na dodjeli FIFA nagrada za najbolje igrače i trenere također bio sa već prepoznatljivom bradom koja mu izvrsno stoji.

Zayn Malik

Bivši član boy benda One Direction Zayn Malik, po mišljenu većine kritičara još atraktivnije izgleda s bradom. Prosudite sami.

Tom Hardy

Britanski glumac Tom Hardy, ne tako davno napravio je eksperiment sa nešto dužom bradom i brkovima, a interesantno je da su komentari bili itekako pozitivni.

Ryan Reynolds

Kanađanin koji iza sebe ima niz velikih glumačkih uspjeha, ali i koji je poznat po tome što je bio u braku sa slavnom Scarlett Johansson, također je jedan od onih koji su puštanjem brade unaprijedili svoj imidž.

Ben Affleck

Filmski heroj čija tetovaža je izazvala salve loših kritika, nakon promjene imidža i puštanja brade, doživio je samo pozitivne kritike i hiljade komentara kako čak i bolje izgleda s bradom.

Drake

Širom svijeta poznati reper, producent i poduzetnik, Drake je također jedan od onih muškaraca za koje se definitivno može reći da su puštanjem brade unaprijedili svoj izgled.

Chris Pine

Chris Pine je bradu srednje dužine pustio za potrebe uloge u filmu Outlaw King, gdje je glumio škotskog vladara. Interesantno je da su svi primijetili da mu brada izvanredno stoji, čak i bolje od njegovog standardnog "svježe obrijanog" izgleda.

Jason Momoa

Glumac koji je svoju najupečatljiviju ulogu u karijeri ostvario nedavno utjelovivši lik junaka Aquamana, svojim stilom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Teško je oduprijeti se dojmu da Jason Momoa dugom bradom izgleda odlično i ujedno prilično zastrašujuće.

Podijeli članak