Najbolje frizure za muškarce sa kovrdžavom kosom

Žene nisu jedine koje znaju da se nose s loknama, također postoje mnoge frizure za muškarce sa uvijenom kosom.

Muškarci su napokon prihvatili svoju prirodnu teksturu kose, ali ne samo to. Neki muškarci s ravnom kosom su se odlučili na razne tretmane za uvijanje kose koje, vjerujte, obaraju žene s nogu.

Body.ba vam u nastavku predstavlja najbolje frizure za muškarce sa uvijenom kosom.

Neuredne lokne sa šiškama

Svaka djevojka će se okrenuti za muškarcima sa ovom frizurom. Ovaj friz je najbolji za muškarce sa okruglim ili izduženim licem.

Uvijena pompadura

Ova frizura je savršena za sve muškarce. Klasična pompadura i uvijena kosa, vjerujte kada kažemo da će muškarci s ovom frizurom imati red djevojaka iza njih.

Valovite lokne na vrhu

Ova frizura daje prirodan izgled muškarcima, kao da su samo ustali iz kreveta i krenuli. Nazad je malo kraća kosa, ali naprijed se može primijetiti kako je kosa duža. Ova fizura je savršena za svakog muškarca koji ima uvijenu kosu.

Blagi fade sa kratkom, uvijenom kosom

Ova frizura je savršena za muškarce koji imaju veoma 'čičkavu' kosu.  Možete koristiti ovu frizuru skroz prirodno ili dodati malo gela da promijenite look.

Klasični fade sa uvijenim šiškama

Klasični fade nikada neće izaći iz mode, ali ako na to još dodate uvijenu kosu... Malo je reći da ćete biti san svake žene.

Sređene lokne

Može se reći da je ovo retro frizura iz '20-ih godina, koja je danas ponovo u modi. S ovim stajlingom postižete biznismen look, koji sam može da osvoji djevojku.

Lokne sa dugom kosom

Jednostavne muške lokne. Ovaj look je savršen za svakog muškarca, a posebno one s dugom kosom.

Zalizana kosa sa loknama

Može se reći da je ovo klasična pompadura, koja je zalizana prema nazad. Za  ovu frizuru vam neće trebati mnogo vremena. Savršena je frizura za sve muškarce.

Prirodne lokne za crvenokose muškarce

Savjetujemo svim crvenokosim momcima da se odluče za ovu frizuru. 

Prirodne lokne na srednju dužinu

Ovaj look je savršen za sve muškarce koji imaju lokne, ne zahtjeva mnogo vremena, a svakoj djevojci će se svidjeti.

Kratke lokne sa prugom

Muškarci koji imate kratke lokne, ovo je savršena frizura za vas. Izgledat ćete bezazleno, ali pruga će učiniti sa dobijete tako privlačan izgled.

Duge lokne na vrhu

Savršeni prirodni izgled sa valovitim loknama i oštrim vrhovima. Ovo je savršena frizura za muškarce koje na zanimaju blage lokne.

Podijeli članak