Supruga Willa Smitha pati od neobične bolesti: "Sve što sada moram učiniti je smijati se"

Gubi kosu

Supruga popularnog glumca Willa Smitha, Jada Pinkett, već tri godine pati od alopecije. Doživljava veliki gubitak kose i shvatila je da nema puno rješenja za ovaj problem.

Supruga Willa Smitha pati od neobične bolesti: "Sve što sada moram učiniti je smijati se"

Jada Pinkett Smith nikada nije skrivala da joj kosa opada, dapače. Glumica već neko vrijeme brije glavu i pokušava se naviknuti na svoj novi izgled, mada joj se taj izgled i ne sviđa.

50-godišnja Jada objavila je video na Instagramu i obožavateljima pokazala mjesto na kojem joj kosa uopće ne raste.

"Sada se samo smijem", rekla je nasmijana supruga slavnog glumca.

„Znaš da patim od alopecije... Odjednom, iznenada, ova pruga se pojavila na mom tjemenu. Stavit ću tamo neku krunu i napravit ću vijenac”, našalila se glumica.

Jada Pinkett Smith nije jedina zvijezda koja pati od alopecije.

Britanska zvijezda reality showa ZaraLena Jackson doživjela je dramu svog života prije dvije godine, kada je u mjesec i pol dana izgubila sve dlake na tijelu. Gledala je kako joj pramen kose pada s glave. Ubrzo su joj nestale trepavice i obrve. Cijelo iskustvo bilo je pravo “mučenje” i od tada pokušava pronaći rješenje kako bi joj kosa ponovno narasla. 29-godišnjakinja je podvrgnuta nekoliko tretmana, uključujući implantaciju kose.

“Gubivši svu kosu, posebno u ovoj dobi, osjećaš se kao jelen u lovu. I ne samo dlake na glavi, nego i trepavice i obrve – zbog čega sam izgledala kao bolesnik. To je porazno. Nisam dobila nikakvo objašnjenje, vrištala sam upomoć i niko me nije čuo”, rekla je ZaraLena.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak