Najzgodniji muškaraci na svijetu

Mnogi su zaluđeni s pitanjem koji je najljepši muškarac na svijetu. Mnogi je broj muškaraca koji uvijek prate trendove, a još veći broj djevojaka je tu da bi pogledala koji je momak zgodniji i koji zna bolje da se nosi.

Mnogi od njih su modeli, fudbaleri ili glumci. Ovi momci znaju kako da održavaju svoj izgled i na ovaj način, možda, biti još popularniji u svojoj karijeri. Sljedeći muškarci su veoma poznati na sceni u cijelom Svijetu. Body.ba vam predstavlja najzgodnije muškarce na Svijetu.

Omar Borkan Al Gala

Omar Borkan Al Gala je rođen 23. septembra 1989. godine u Iraku. Veoma poznati model u Bliskom Istoku je danas poznat u cijelom svijetu. Omar ima zavodljivi pogled za kojim bi svaka djevojka trčala.

Omar Borkan Al Gala je jednom prilikom izjavio da je bio izbačen s jednog festivala zato što je izgledao previše zavodljivo.

Erko Jun

Erko Jun je rođen 28.6.1990. godine u Bosni i Hercegovini, tokom rata u BiH je bio prisiljen da napusti svoju matičnu državu. Mladi borac trenutno živi u Belgiji.

Belgijanac je izjavio za Body.ba svoj program treniranja, koji možete pogledati ovdje.

Eden Hazard

Eden Michael Hazard je rođen 7.1.1991. godine u Belgiji. Trenutno igra u engleskoj premier ligi, pored toga kapiten je belgijske reprezentacije.

Njegov osmijeh i šarmantnost ga čine neodoljivim.

Brad Pitt

Brad Pitt, rođen u SAD-u 18.12.1963. godine smatra se kao jedan od najzgodnijih muškaraca u Hollywoodu. Poznati glumac je prepoznatljiv po izuzetno dobroj glumi. Iako je u srednjim godinama, i dalje izgleda veoma privlačno mnogima.

Njegova gluma nije jedina stvar koja ga odlikuje, također je poznat zbog podrške koju pruža dobrotvornim organizacijama.

Robin Van Persie

Robin Van Persie je rođen 6.8.1983. godine u Nizozemskoj. Pored dobrog izgleda, također izgleda veoma šarmantno. Njegova simpatična ličnost lako privlači pažnju ljudi, a posebno djevojaka.

Tom Cruise

Tom Cruise je rođen 3. jula 1962. godine, u SAD-u. Veoma je poznati glumac i producent. Tom Cruise je jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu. Za njega pravilo vremena kao da ne važi, njegov izgled i narav jednostavno osvajaju svaku djevojku.

Također je poznat zato što svaka njegova frizura nakon malo vremena postane trend. Američki glumac je najbogatiji glumac na svijetu.

Marco Asensio

Marco Asensio je rođen 21.1.1996. godine u Španiji, trenutno igra u prvoj ligi španske lige. Smatra se da je najbolja mlada nada u španskom fudbalu, sa samo 22 godine.  Počeo je da igra u Real Madridu 2016. godine.

Njegove oči i njegov stav jednostavno osvajaju svaku djevojku.

Jusuf Nurkić

Jusuf Nurkić je slavni košarkaš iz Bosne i Hercegovine koji je rođen 23. augusta 1994. godine. Trenutno se nalazi u SAD-u, gdje igra za NBA ligu.

Ono što ga čini privlačnim je njegovo uvijek dobro raspoloženje i dobar ukus kada je odijevanje u pitanju.

Mariano Di Vaio

Mariano Di Vaio je slavni talijanski model i glumac koji je rođen 9. maja 1989. godine. Di Vaio je 2012. godine otvorio svoj blog o muškoj modi i  za mušku njegu.

Trenutno je oženjen i sretno živi sa suprugom i dvoje djece.

Podijeli članak