Impresivna J.Lo pokazala kako njen stomak izgleda nakon četiri dana eliminacije ugljikohidrata

Bez šećera i svih UH

Na svijetu je definitivno teško pronaći zgodniju damu u petoj deceniji života od slavne Jennifer Lopez.

Istina je da mnogi naprosto ne mogu da vjeruju da J.Lo ove godine puni 50 godina, a posebno kada se zna kako trenutno izgleda. Američka pjevačica redovno putem društvenih mreža javnosti daje na uvid svoju tjelesnu formu, a tako je bilo i ovoga puta kada je ponovo zablistala.

Sa svojim momkom Alexom Rodriguezom se odlučila na prihvatanje izazova "10 dana bez šećera i ugljikohidrata", a kada je došao četvrti dan, fotografisala je formu svog stomaka, čija fotografija je sama za sebe rekla hiljadu riječi.

"Dan 4. i osjećaj.... malo bolji. Ko je sa mnom?" napisala je Lopez u opisu fotografije, aludiravši na stravični pad energije i raspoloženja nakon što se prije svega eliminiše šećer, a zatim i svi ostali izvori ugljikohidrati.

Dodajmo i to da se radi o kratkoročnoj dijeti, ali i dalje vrlo teškom i ne baš zdravom izazovu. Ugljikohidrati su gorivo za aktivnosti i jedna od tri ključne tvari koje nikako ne bi trebalo potpuno eliminisati iz ishrane, ali ograničiti na niski unos - definitivno da.

Podijeli članak