Jazmin Gonzalez je uzor mnogima

Mlada Amerikanka postavlja standarde

Jazmin Gonzalez ili "Jazminsus" je internet influenserka, fitnes blogger i predstavnik nekih modnih marki iz Kalifornije.

Jazmin je svoju karijeru počela graditi tako što je na svom Instagram profilu objavljivala videe svog treninga i tako je postala planetarno popularna. Danas je njen glavni izvor prihoda upravo fitness i internet, a kako kaže to je za nju savršen spoj.

Upoznajte Jazmin

Njene obline i vitka figura potiču brojne pratioce da i sami počnu uživati u blagodatima fitnessa.
Jazmin ima 23 godine i može se pohvaliti uspješnom karijerom internet zvijezde.

Trening

Njena svakodnevnica je postala teretana gdje je jako aktivna. Omiljene vježbe su joj čučnjevi i mrtvo dizanje, koje i jesu zaslužne za njenu izvajanu figuru. Pomoću ovih vježbi izgradila je svoj gluteus tako da je postao njen zaštitni znak.
Svima je jasno da je pored vježbanja i zdrava ishrana zaslužna za njen izgled.
Jazmin uživa i u kardio treninzima. Kaže da joj je najdraži kardio trening u prirodi. Uživa u planinarenju, trčanju, plivanju i bavljenju raznoraznim sportovima. Tako joj je lakše i vrijeme brže prolazi, kaže Jazmin.

Ishrana

Njena ishrana se sastoji od:

  • Zdravih masti
  • Proteina
  • Složenih masti

Dobivanje ova tri makronutrijenta pomaže Jazmin u održavanju vitke figure i optimalne razine energije.

Čemu nas Jazmina može naučiti?

Kao influenserka Jazmin koristi svoju popularnost da sa svima podjeli svoje znanje i iskustvo u fitnessu i motivisala je velik broj djevojaka i žena da se počnu baviti sportom i da se okrenu zdravom načinu ishrane.
Njeni obožavatelji cijene njezin naporan rad i predanost, a ona im uzvraća pomažući im da postignu svoje ciljeve u fitnessu. Uz istu strast prema treninzima i zdravoj prehrani, i vi možete izgraditi svoje vlastito fenomenalno tijelo - baš kao što je Jazmin.

Podijeli članak