Kali Burns je sve samo ne obična fitness trenerica

Atraktivna i inspirativna fitness ikona

Kali Burns je fitness trenerica iz Australije. Postala je popularna po svojoj fenomenalnog figuri i zanimljivom pristupu fitnessu. Međutim, Kali nije oduvijek planirala biti fitness ikona.

Odrastajući, zanimali su je mnogi sportovi poput plivanja, surfanja i plesa. Međutim, Kali je morala suziti svoj izbor, a odabrala je da se profesionalno bavi fitnessom. Od fitnessa je izgradila karijeru, te je nakon godina predanosti i truda uspjela postati fitness ikona u Australiji.

Biografija

Odrastajući u blizini plaže, Kali je još kao dijete uživala u plivanju i igranju u moru. Njeni roditelji su je također poticali da sudjeluje u grupnim plivačkim aktivnostima. Njena ljubav prema moru i plivanju je jačala kako je ona odrastala, a osim toga, bavila se i plesom. Nakon nekog vremena, ispred nje se našla teška odluka. Morala je birati između plesa i surfanja. Njen izbor je bio ples.

Izgradnja izvanredne figure

Tokom godina, Kali je postala izvanredna plesačica. Međutim, to nije bilo jedino po čemu je postala poznata. Mnogi su se divili njenoj nevjerovatnoj figuri, koju je uspjela izgraditi uz pomoć stalne fizičke aktivnosti. Ovo ju je inspirisalo da počne trenirati u teretani.

Nova karijera

Kako je Kali napredovala u teretani, tako se ona sve više zaljubljivala u fitness. Naposljetku je Kali odlučila ostaviti ples iza sebe i usredotočiti se na izgradnju karijere u fitnessu. Prva pomisao joj je bila da postane fitness trenerica.

Inspiracija mnogima

Kroz mjesece truda i napornih treninga, Kali je dobila reputaciju iskusne fitness trenerice u industriji. Osim toga, ona je postajala sve popularnija i na društvenim mrežama. U godinama koje su uslijedile, Kali je postala inspiracija svojim sljedbenicima, ali i klijentima s kojim je vježbala u teretani.

Trening

Kali Burns trenira šest dana sedmično. Ponekad trenira čak dva puta dnevno, radeći kardio i trening snage. Tri do četiri treninga, Kali se fokusira na donji dio tijela. Ostatak njenog treninga sastoji se od velikog broja ponavljanja.

Ishrana

Kali voli održavati uravnoteženu ishranu koja se sastoji od puno zdrave hrane. Ona njeguje tijelo pravom hranom, koja joj daje energiju da izdrži intenzivne treninge, ali i da uživa u ukusnim obrocima. Njena ishrana se sastoji od dosta svježeg voća, smoothieja, orašastih plodova i raznog povrća.

Šta možemo naučiti od Kali Burns?

Kali Burns pokazuje kako vam predanost i upornost mogu pomoći da izgradite najbolju verziju sebe. Trudom i strpljenjem uspjela je izgraditi savršenu figuru, ali i karijeru iz snova. Ona nam pokazuje koliko je važno da se pridržavamo svojih fitness ciljeva.

Podijeli članak