Transformacija koja ostavlja bez teksta: Atraktivna Nicole može biti primjer mnogima

Danas je poznata po svojim prirodnim oblinama i nevjerovanom tijelu

Nicole Mejia je djevojka sa inspirativnom fitness pričom. Iako je danas ona uspješna poduzetnica i fitness ikona, Nicole nije uvijek bila zaljubljena u fitness. 

U nastavku pogledajte kako je tekao njen fitness put, a možda vas upravo ona bude inspirisala da i vi počnete praviti promjene u svom životu.

Biografija

Nicole je rođena i odrasla u Pembroke Pinesu na Floridi. Kao dijete nije bila toliko fizički aktivna, te je odrastala u okruženju djece koja su je maltretirala zbog prekomjerne težine. Međutim, nakon završetka srednje škole ona je odlučila da to promijeni.

Početak fitness putovanja

S 18 godina, 2006. godine, Nicole je počela ići u teretanu. Ona je bila odlučna da promijeni nezdravi način života, te da ostvari svoje snove. Počela je trenirati u teretani, te je redovnim dizanjem utega i kardio treninzima uspjela ostvariti svoj cilj.

Modeliranje

Kada je napunila 21 godinu, Nicole je napokon izgradila svoje tijelo iz snova. Njena transformacija nije prošla nezapaženo, te su je njeni prijatelji i ljudi iz okruženja potakli da se počne baviti manekenstvom. Njen prvi fotošuting je bio "eksplozija" koja joj je bila potrebna, te je nakon ovog iskustva imala brojne prilike u svijetu manekenstva.

Nakon što je postala uspješna manekenka, Nicole je odlučila da pomogne i drugima da ostvare svoje snove. Otvorila je profile na društvenim mrežama kako bi nadahnula i druge da vode zdraviji način života.

Senzacija društvenih mreža

Nije prošlo dugo vremena dok Nicole nije postala poznata i preko svojih online profila. Počela je privlačiti milione pratilaca na Instagramu, a njeni obožavatelji su bili inspirisani njenom transformacijom. Mnogi su je pitali za savjete o ishrani i načine vježbanja koji su je doveli do njene nevjerovatne figure.

Posao iz snova

2013. godine, ova inspirativna fitness ikona je s 25 godina osnovala kompaniju za zdravlje i fitness. Ona je počela koristiti ovaj posao kako bi podučavala svoje sljedbenike o ishrani, teretani i važnosti samopouzdanja.

Ovo ju je učinilo još poznatijom, te je postala prepoznatljiva u fitness industriji.

Idoli i utjecaji

Iako je Nicole inspiracija mnogim ljudima širom svijeta, ona priznaje kako je njen najveći idol njen otac. Ona kaže kako je on najjača i najznačajnija osoba u njenom životu. Osim toga, ona je zahvalna i svojim obožavateljima koji je uvijek inspirišu da daje sve od sebe, te je ponosna kada vidi da oni ostvaruju svoje snove.

Šta možemo naučiti od nje?

Ono što možemo naučiti od Nicole je da su odlučnost i ambicioznost ključ uspjeha. Ona je usprkos negativnim komentarima i maltretiranju uspjela transformisati svoje tijelo i izgraditi figuru iz snova. Danas je ona djevojka koja pomaže drugima da ostvare svoje snove i da steknu samopouzdanje.

Podijeli članak