Poljakinja izazovnim fotografijama privlači pažnju svih ljubitelja fitnessa

Senzacija na društvenim medijima

Wioletta Pawluk je već dobro poznata fitness trenerica iz Poljske. Ova nevjerovatna djevojka je svoju karijeru modela započela nakon što je diplomirala na koledžu, te je odlučila da se preseli u New York kako bi ostvarila svoje snove.

Danas je možete vidjeti u brojnim časopisima i muzičkim spotovima. Ovo je njena priča:

Postignuća

Fitness model

Poduzetnica

Senzacija društvenih medija

Model u spotovima : Fergie A$AP - Shabba

Biografija

Rođena i odrasla u Poljskoj, Wioletta je oduvijek bila zaljubljena u fitness - dizanje tegova i trčanje na trkačkoj stazi u slobodno vrijeme. Međutim, dok je bila mlađa nije razmišljala o karijeri u fitness industriji. Umjesto toga, odlučila se fokusirati na fakultet. Vremenom je ipak shvatila da je nezadovoljna putem koji je odabrala.

Odabir karijere

Nakon studija arhitektonske tehnologije, Wioletta je odlučila odabrati karijeru koja joj najviše odgovara. Nije pretjerano razmišljala o tome, jer je već znala koji je njen izbor. Ona je odlučila ostvariti svoj san i postati model.

Modeliranje

Ubrzo nakon toga, Wioletta je napravila veliki korak preselivši se iz Poljske u New York. Odlučna da uspije, počela je kontaktirati brojne agencije za modeliranje. Nakon samo nekoliko sedmica slanja e-mailova, Wioletta je dobila prvi posao u modelingu. Naime, bila je pozvana na fotošuting, te je polako počela s izgradnjom reputacije u ovoj industriji.

Muzički spot

2013. godine Wioletta je dobila poziv repera A$AP Ferga da se pojavi u njegovom nadolazećem muzičkom spotu za pjesmu Shabba. To je Wioletti omogućilo da postane prepoznatljiva na internetu, te je polako počela stvarati ime u modeling industriji.

Transformacija

Nakon pojavljivanja u spotu, fanovi širom svijeta počeli su tražiti Wiolettu na internetu. Nije prošlo dugo dok nisu pronašli njen Instagram profil, te je uskoro stekla masu sljedbenika.

Do 2016. godine Wioletta je postala senzacija na društvenim medijima, te je svakodnevno objavljivala slike i video zapise iz teretane i svakodnevnog života. Uživala je u dijeljenju svog fitness putovanja sa svojim sljedbenicima.

Trening

Unatoč užurbanom načinu života, Wioletta i dalje nastoji trenirati u teretani šest dana sedmično. Poznata je po svojim glutenima i nogama, te priznaje kako najviše uživa u treninzima donjeg dijela tijela.

Zašto je tako inspirativna?

Wioletta je oduvijek voljela fitness i željela je biti model, međutim, odabrala je karijeru koja joj nije odgovarala. Ona je nakon završetka studija odlučila otići u New York kako bi izgradila ime u fitness i modeling industriji. Ova djevojka je pravi primjer toga da trebamo slijediti svoje snove, bez obzira na to koliko veliki oni bili.

Podijeli članak