Tajne savršene figure najmlađe milijarderke na svijetu

Kylie Jenner svakodnevno inspiriše mnoge

Reality zvijezda Kylie Jenner nije zaluđena fitnessom kao njene sestre Kourtney, Khloe, Kim i Kendall. Ipak, novopečena mama želi da joj je tijelo snažno i zdravo.

Neimenovan izvor blizak 21-godišnjoj milijarderki otkrio je da je vrlo brzo nakon porođaja počela trenirati. "Fokusirana je na to da vrati tijelo u formu kakvu je imala prije trudnoće", izjavio je izvor za časopis People. Iako na društvenim mrežama ne dijeli previše detalja o tome kako tačno održava formu, stručnjaci su uspjeli prikupiti neke informacije.

Voli mijenjati rutinu

"Kylie u prošlosti nije bila fan treniranja, ali sada je počela vježbati i jako je dosljedna", rekao je izvor za E! News. Temelj njene rutine su HIIT treninzi, no Life & Style piše da njena rutina uključuje puno kardio vježbi, trčanja, dizanja utega, čučnjeva i sklekova. Navodno vježba dva puta sedmično, kako bi se prilagodila novoj rutini.

Trenira sa sestrama

Kako bi se zabavila trenirajući, E! News izvještava da su HIIT treninzi postali dio jutarnje rutine u slavnoj obitelji u kojoj sudjeluju sve sestre i tako se međusobno motivišu.

Uzor joj je najbolja prijateljica Jordyn Woods

Jordyn Woods se nakon smrti oca posvetila sportu. "Ne želim biti mršava, želim biti zdrava", izjavila je za časopis Women's Health u septembru prošle godine, a upravo je ona motivacija Kylie koja je uvidjela koliko se njena najbolja prijateljica dobro osjeća.

Ima vlastitu kolekciju patika

Naravno, ovo nema utjecaja na to koliko će Kylie često trenirati, ali kolekcija patika koju je lansirala na tržište 2018. godine svakako joj je pružila dozu motivacije.

Aktivna je uz kćer

Kylie s kćeri Stormi ide u duge šetnje i tako pokušava napraviti deset tisuća koraka u danu, koliko je preporučeno svakoj odrasloj osobi.

Aktivna je i na odmoru

Kylie je nebrojeno puta objavila fotografije s odmora i pokazala da i tada uživa u sportskim aktivnostima.
 

Podijeli članak