Nestvarna Vicky će vas očarati svojom savršenom figurom

Inspirativna fitness trenerica

Vick Justiz je polu-ruska, polu-kubanska glumica i fitness zvijezda. Ona je postala poznata po svojim video zapisima i fitness vodičima, nadahnjujući tako svoje sljedbenike da vode zdraviji način života.

Rođena i odrasla u Rusiji, Vicky se preselila u Sjedinjene Države kada je imala šest godina. Ubrzo nakon toga, Vicky je započela karijeru glumice, pojavljujući se u mnogim filmovima i serijama. Uporedo sa strašću prema glumi, Vicky se ostvarila i kao plesačica i fitness model. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Glumica u mnogim filmovima i serijama
  • Fitness model
  • Profesionalna plesačica
  • Online senzacija

Trening

Vicky često na internetu objavljuje videozapise svojih treninga. Ona često trenira kod kuće, koristeći sve što ima na raspolaganju kako bi obavila intenzivne treninge. Ipak, koliko god da Vicky voli jednostavnost kućnog treninga, ona uvijek preferira trening s utezima, naravno ako su dostupni.

Ishrana

Iako su vodiči za vježbanje ono što Vicky najviše voli dijeliti sa svojim fanovima, ona također prepoznaje i naglašava važnost zdrave i čiste ishrane. Kako bi izgradila sjajne noge i glutene, Nicky jede puno peradi, graha, voća, povrća, smeđe riže, orašastih plodova i slično.

Suplementi

Iako Vicky uglavnom svoje hranjive sastojke dobiva iz zdrave i uravnotežene dijete, ona uzima i određene suplemente za bolje zdravlje i dobrobit. To uključuje tečno riblje ulje, magnezijum i cink.

Što možemo naučiti od Vicky Justiz?

Vicky je svoju strast prema vježbanju učinila svojom karijerom i načinom života. Iako su je na početku zanimali ples, gluma, pisanje tekstova i slično, ona je shvatila da se ništa ne može porediti s osjećajem zadovoljstva nakon obavljenog treninga i zdravog obroka. Ako imate neku strast, budite uporni i odvojite dovoljno vremena dok ne uspijete od te strasti napraviti životni stil, baš kao i Vicky.

Podijeli članak