Senzualna brineta izluđuje muškarce širom svijeta svojim objavama

Summer Lynn Hart ne namjerava usporiti

Summer Lynn Hart je influencerica društvenih mreža i fitness model porijeklom iz Iowe, SAD. Kao energično dijete u mladosti, Summer je školske dane provodila baveći se sportovima poput košarke.

Kada je završila srednju školu, Summer je zanemarila ove sportove kako bi nastavila karijeru u industriji ljepote i mode. Da bi postigla svoje ciljeve, Summer je slijedila plan prehrane i počela vježbati u teretani. Nakon godina posvećenosti svojim ciljevima, Summer je postala tražena u industriji fitness modela. Iskoristivši priliku u potpunosti, Summer je postala stalni fitness model.

Postignuća

  • Fitness Model
  • Ikona društvenih mreža
  • Sportistkinja
  • Manekenka

Biografija

Summer Lynn Hart rođena je u američkoj državi Iowa, a odrasla u Sjevernoj Karolini, gdje se preselila još kao dijete. Summer je bila aktivno dijete od svoje rane mladosti. Voljela je da se bavi timskim sportovima, više košarkom nego bilo čim drugim. Kada je završila srednju školu, Summer je odlučila napraviti veliki zaokret u svojoj karijeri. U želji da se uključi u modnu industriju, Summer je počela raditi kao vizažistica.

Širenje karijere

Nakon nekoliko godina rada u industriji ljepote, Summer je naučila sve što je trebala znati o modelingu. Ona je tada odlučila proširiti svoju karijeru i na svoje online profile. Zahvaljujući treninzima u teretani, Summer je izgradila nevjerovatnu figuru koja je privukla pažnju brojnih modeling kampanja. Ovo joj je omogućilo da radi na svojoj karijeri fitness modela.

Nova zvijezda u industriji

Do 2016. godine Summer je postala zvijezda društvenih mreža. Ona je privukla ogroman broj sljedbenika na svoje web stranice. Summer svoje fanove često obraduje sjajnim slikama, videozapisima i motivacionim postovima, te je upravo zato ova djevojka tako uspješna na internetu.

Trening

Summer u teretani vježba od četiri do šest puta sedmično. Ona radi kardio trening, a zatim nastavlja s treningom s utezima. Ona uživa u različitim vježbama, te radi složene pokrete poput čučnjeva, ali uživa i u izolacionim vježbama i velikim ponavljanjima. njeni treninzi traju od 45-90 minuta, u zavisnosti od dana.

Ishrana

Kako bi ostala vitka, Summer mora pratiti strogu i zdravu ishranu skoro tokom cijele godine. Drugim riječima, Summer veoma rijetko uživa u cheat obrocima. Ona uglavnom jede brokule, špinat, orašaste plodove, mliječne proizvode, voće i nemasno meso.

Podijeli članak