Zgodna pjevačica podijelila koje namirnice su joj pomogle da izgubi gotovo 20 kilograma

Transformacija tijela za samo nekoliko mjeseci

Ciara je izgubila gotovo 20 kilograma za kratak period koristeći određeni program za mršanje. Naime, nakon poroda, ona je tražila način da vrati staru figuru. Pjevačica je ponosna i ispunjena jer je postigla svoje ciljeve. Osjeća se snažnije nego ikad i prihvatila je život sa svojom prekrasnom obitelji.

Ona kaže kako se nije morala odreći niti jedne od svojih omiljenih namirnica kako bi smršala. Body.ba vam u nastavku donosi nekoliko recepata koji su joj pomogli da postigne izvanredan gubitak kilograma:

Smoothie pun proteina, od čokolade i banane

Kombinacija proteinskog praha, mlijeka i svježeg voća je za Ciaru bila idealna kada osjeti žudnju za slatkim. Ona je birala bananu, mlijeko bez masti, malo hladne vode i nekoliko kockica leda kako bi napravila ukusni smoothie za mršanje.

Tacosi punjeni puretinom

Ciara često naglašava svoju ljubav prema tacosima na društvenim mrežama, stoga nije ni čudo da je odabrala ovaj recept. Sastojci koje je koristila su čili u prahu, mljeveni kim, paprika, kuhinjska sol, sušeni origano, luk u prahu, kajanska paprika, mljevena pureća prsa, kašika jabučnog octa i malo smeđeg šećera.

Pileća krilca s celerom i plavim sirom

Kako bi smršala, Ciara je trudila da poveća unos povrća. Pileća krilca, kuhinjska sol, paprika, mljeveni bijeli luk, malo laganog putera, umak od ljute paprike, te preljev za salatu od svijetloplavog sira i naravno piletina, su namirnice koje su vam potrebne za pripremu ovog ukusnog obroka.

Punjene paprike s mljevenom puretinom i rižom

Tacosi nisu jedini recept s mljevenom puretinom za kojim je Ciara poludjela. Ona je pripremala ukusni recept s punjenim paprikama kako bi mršala. Paprike, češnjak, zgnječeni paradajz, bijela riža, nemasna mljevena puretina, kuhinjska sol, crni biber i maslinovo ulje su sastojci koji su potrebni za pripremu ovog ukusnog obroka.


Podijeli članak